Τρελό «καρφί» Μπακοδήμου για Καινούργιου!

Τρελό «καρφί» Μπακοδήμου για Καινούργιου!

Το δικό της «καρφί» έριξε η Μαρία Μπακοδήμου για την Κατερίνα Καινούργιου, αποκαλύπτοντας πως αυτή τη στιγμή η ξανθιά παρουσιάστρια στην ελληνική τηλεόραση είναι η πιο…

Κι όμως! Σύμφωνα με τη Μπακοδήμου, η Καινούριου είναι η πιο ακριβοπληρωμένη στην τηλεόραση!

Αφορμή στάθηκε μια ιστορία από τα… παλιά της Καινούριου και μια συζήτησή της με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και ύστερα από την προβολή του σχετικού βίντεο, η Μπακοδήμου ανέφερε:

«Χωρίς να έχει ξεκινήσει ο άλλος; Φυσικά και έχει κάνει μεγάλη εξέλιξη. Αυτή τη στιγμή δεν είναι η πιο ακριβοπληρωμένη η Κατερίνα Καινούργιου; Πέρα από το συμβόλαιό της, και από τα εμπορικά. Νομίζω ότι είναι η πιο ακριβοπληρωμένη στην τηλεόραση. Και από την Ελένη Μενεγάκη, εγώ αυτό ξέρω. Δεν είμαι και στο πορτοφόλι της, αλλά αυτό που ακούω από την αγορά. Είπε ότι αυτό την πείσμωσε. Εμένα αν έρθει το παιδί μου να με ρωτήσει αν κάνει γι’ αυτή τη δουλειά, δε μπορώ να του πω πριν βγει, του κόβω τα φτερά. Καριέρα δε κάνουν οι ταλαντούχοι, πόσοι ηθοποιοί έχουν μεγάλο ταλέντο και τελικά καριέρα κάνουν όσοι δουλεύουν σκληρά».

Τρελό «καρφί» Μπακοδήμου για Καινούργιου!ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*!Τρελό «καρφί» Μπακοδήμου για Καινούργιου!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις