Ικανός ο ΠΑΟΚ για το 2.07

Ικανός ο ΠΑΟΚ για το 2.07

Με την 23η αγωνιστική της Stoiximan Super League ο #Tsipis συνεχίζει τα προγνωστικά του με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον Ολυμπιακό.

Καλημέρα σε όλους τους φίλους αναγνώστες! Δεν πέρασε η χθεσινή δυάδα για ένα γκολ, στήλη με ελληνικό ενδιαφέρον σήμερα και προγνωστικά από την «Τούμπα». Πάμε να δούμε.

Προγνωστικά: ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε την Τετάρτη από τον Παναθηναϊκό για το κύπελλο με 0-1 και καλείται να ανατρέψει την κατάσταση στο επερχόμενο παιχνίδι την Τετάρτη στην Λεωφόρο. Ο Λουτσέσκου κράτησε στον πάγκο σημαντικούς παίκτες για να διαχειριστεί το δύσκολο σερί αγώνων, αλλά εκ του αποτελέσματος δεν δικαιώθηκε. Ξανά διαθέσιμος ο Κωνσταντέλιας ενώ δικαίωμα συμμετοχής δεν έχει ο τιμωρημένος στο αγώνα κυπέλλου Τάισον.

Ο Ολυμπιακός έκανε ξεκίνημα με το δεξί έχοντας τον νέο Ισπανό τεχνικό στον πάγκο του, Μεντιλίμπαρ, κερδίζοντας με 1-0 την Φερεντσβάρος. Δείχνει καλύτερη εικόνα σε σχέση με πριν την αλλαγή προπονητή. Στο πρωτάθλημα, επικράτησε του ΟΦΗ εντός έδρας με 4-0 με γκολ του Μασούρα, Ποντένσε, Ελ Καμπί και Φορτούνη. Ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές στο αρχικό σχήμα, εν αναμονή του κρίσιμου αγώνα για το Conference League την Πέμπτη στην Βουδαπέστη. 

Πιστεύω είναι σε καλύτερο μομέντουμ η ομάδα της Θεσσαλονίκης και πιο ξεκούραστη λόγω του ροτέισον μεσοβδόμαδα. Θα στηρίξω τον άσο στο 2.07.

Ικανός ο ΠΑΟΚ για το 2.07ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*!Ικανός ο ΠΑΟΚ για το 2.07

Μονό
20:30
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
1
2.07
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις