Άγρια επίθεση Λαζόπουλου σε Λιάγκα!

Άγρια επίθεση Λαζόπουλου σε Λιάγκα!

Στο στόχαστρο του Λάκη Λαζόπουλου βρέθηκε ο Γιώργος Λιάγκας, με τον γνωστό κωμικό να τα βάζει με τον παρουσιαστή και να απορεί για τη δημοσιογραφία που κάνει στην εκπομπή του.

Αφορμή υπήρξε η υπόθεση του Πάνου Βλάχου, και συγκεκριμένα το σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα, ο οποίος αποκάλυψε πως ο πατέρας του Πάνου Βλάχου είχε διοριστεί από τον Άδωνι Γεωργιάδη παλιότερα ως διοικητής νοσοκομείου.

Ο Λάκης Λαζόπουλος απάντησε χαρακτηριστικά: «Ο κύριος Λιάγκας εκλεκτός της κατινοδημοσιογραφίας έκανε μια φοβερή αποκάλυψη στην εκπομπή του, ότι ο πατέρας του Πάνου Βλάχου είχε διοριστεί στο παρελθόν διοικητής σε νοσοκομείο, όταν μάλιστα ο Άδωνις ήταν υπουργός.

Βρήκανε ΦΕΚ, βρήκαν ότι τον έδιωξε ο Τσίπρας μετά, και μετά υπήρχε μια υπόθεση με ένα πόρισμα που ήταν καταπέλτης και διάφορα. Εγώ βέβαια, μπορώ να θεωρήσω μόνος μου, ότι αυτό το θέμα το στείλανε πακέτο ή από το περιβάλλον του κυρίου Γεωργιάδη ή από τη Νέα Δημοκρατία με τη πρώτη εκδοχή να είναι ισχυρότερη από τη δεύτερη.

Επειδή ο Λιάγκας δεν είναι ηλίθιος, δεν τον κατηγόρησε ποτέ κανείς για ηλιθιότητα, τι τον έπιασε τώρα; Λέει ο γιος ένα τραγούδι και εσένα σαν δημοσιογράφο σε νοιάζει να ψάξεις που διορίστηκε ο πατέρας του; Να δούμε λίγο καθαρά τι λέει αυτό το βίντεο που έπαιξε ο Λιάγκας; Θέλει να πει ότι ο Πάνος Βλάχος, παρότι ο πατέρας του διορίστηκε από τον Άδωνι, αυτός δε σέβεται τον Άδωνι Γεωργιάδη».

Άγρια επίθεση Λαζόπουλου σε Λιάγκα!ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*!Άγρια επίθεση Λαζόπουλου σε Λιάγκα!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις