Εκπομπή-έκπληξη για τον Νίκο Μουτσινά!

Εκπομπή-έκπληξη για τον Νίκο Μουτσινά!

‘Εμεινε αρκετό καιρό μακριά από την τηλεόραση ο Νίκος Μουτσινάς, αλλά πλέον είναι έτοιμος για τη μεγάλη επιστροφή. Και μάλιστα το νέο του βήμα θα είναι κάτι που δεν μας έχει συνηθίσει!

Ο γνωστός παρουσιαστής έκανε το διάλειμμά του από την τηλεόραση, στη διάρκεια του οποίου μάλιστα έγραψε και το σενάριο της νέας του ταινίας, και είναι έτοιμος να επιστρέψει στην τηλεόραση.

Ωστόσο, ο Νίκος Μουτσινάς έθεσε έναν απαράβατο όρο ο οποίος αλλάζει τα μέχρι τώρα δεδομένα. Η επιστροφή του θα γίνει με στόχο να βρεθεί στη βραδινή ζώνη της τηλεόρασης. Είτε πρόκειται για τη θέση που του προσφέρθηκε στην κριτική επιτροπή του YFSF, είτε για κάποιο τοκ σόου. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως αποκλείεται να είναι και σε μια πρωινή ή μεσημεριανή εκπομπή, μόνο όμως εάν βρεθεί και σε μια άλλη εκπομπή της βραδινή ζώνης.

Εκπομπή-έκπληξη για τον Νίκο Μουτσινά!ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*!Εκπομπή-έκπληξη για τον Νίκο Μουτσινά!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις