Αυτόν «τελειώνει» ο Αταμάν – Φέρνει όνομα-βόμβα ο Γιαννακόπουλος!

Αυτόν «τελειώνει» ο Αταμάν - Φέρνει όνομα-βόμβα ο Γιαννακόπουλος!

O πρώτος παίκτης που δεν θα είναι στο ρόστερ της νέας σεζόν για τον Παναθηναϊκό έχει αποφασιστεί από τον Εργκίν Αταμάν. Μάλιστα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει βρει ήδη τον αντικαταστάτη του που είναι… όνομα-βόμβα!

Ο νέος τραυματισμός του Λούκα Βιλντόζα τον αφήνει εκτός για μία ακόμη φορά, με τον Αργεντινό να δίνει τη θέση του ενόψει του ημιτελικού του Κυπέλλου στον Μπαλτσερόφσκι.

Ο Πολωνός ουσιαστικά παίζει για το συμβόλαιό του, αν και όλα δείχνουν πως θα αποτελέσει παρελθόν το καλοκαίρι. Δεν έχει πείσει τον Εργκίν Αταμάν με τις εμφανίσεις του και βρίσκεται πίσω από Λεσόρ και Αντετοκούνμπο στην ιεραρχία των ψηλών.

Πιθανότατα λοιπόν το καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός θα αναζητήσει τον αντικαταστάτη του. Διακαής πόθος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου είναι ο Ταβάρες, ενώ αν δεν καταφέρει να τον φέρει στο ΟΑΚΑ πιθανώς να στραφεί στην περίπτωση του Βέσελι.

Αυτόν «τελειώνει» ο Αταμάν - Φέρνει όνομα-βόμβα ο Γιαννακόπουλος!ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*!Αυτόν «τελειώνει» ο Αταμάν - Φέρνει όνομα-βόμβα ο Γιαννακόπουλος!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις