Σκληρά «καρύδια» στο 2.65

Συνεχίζει τον κατήφορο στο 2.05

Προγνωστικά: Ο #Jimandrez επιστρέφει με προγνωστικά ποδόσφαιρο και μπάσκετ με μπόλικες επιλογές μέχρι 2.65.

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη Σαββάτου με πολλά πράγματα δύο δυάδες και ένα μονό αποδεκτό στα προγνωστικά από ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Πάμε να δούμε αμέσως τις επιλογές μας.

Προγνωστικά: Επιλογές σε Αυστραλία και Βέλγιο

Ξεκινάμε με την πρώτη δυάδα και από το μακρινό Περθ εκεί όπου η Γκλόρι φιλοξενεί την Ρόαρ από το Μπρισμπέιν, στην συνάντηση των δύο χειρότερων αμυντικών γραμμών της Αυστραλίας. Οι δύο τους εάν και παράγουν ποδόσφαιρο, αμυντικά δεν λένε απολύτως τίποτα και το κίνητρο για νίκη απόψε θα είναι μεγάλο. Η λογική λέει πως θα ξαναδούμε την αφέλεια στα μετόπισθεν και το αμφίτερμα παίζει σε αποδεκτή απόδοση για δυάδα.

Η επόμενη επιλογή έρχεται από το Βέλγιο εκεί όπου η Γκενκ φιλοξενεί την Μολενμπέικ. Σε κακό φεγγάρι οι γηπεδούχοι θέλουν να κάνουν μία επανεκκίνηση απέναντι στην τελείως αδύναμη RWD, η λογική λέει πως δεν θα χάσουν την ευκαιρία και θα κερδίσουν με σκορ μάλιστα.

Νάπολι – Τζένοα

Προχωράμε με τα ματς σε Ιταλία και Αγγλία. Η Νάπολι υποδέχεται την Τζένοα σε ένα ματς… πρόβα πριν το κρίσιμο ματς με τη Μπαρτσελόνα για το Champions League. Οι δύο σύλλογοι διατηρούν άριστες σχέσεις και οι γηπεδούχοι καίγονται για το τρίποντο ώστε να παραμείνουν σε τροχιά εξάδας, οπότε σε συνδυασμό με την σχετικά άνετη στάση των φιλοξενούμενων που μακριά από την Γένοβα χάνουν δύναμη, ο άσσος προκύπτει.

Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι

Δύο ώρες μετά στο Μάντσεστερ η Σίτι κοντράρεται με την Τσέλσι. Ντέρμπι ήταν κάποτε, τώρα οι φιλοξενούμενοι έχουν χάσει το μέγεθος τους και σκέφτονται τον επόμενο τελικό με τη Λίβερπουλ ώστε να επιστρέψουν στα τρόπαια και να κάνουν μία νέα αρχή. Παρά τα αμυντικά τους προβλήματα βρίσκουν δίχτυα σχεδόν σε όλα τα ματς χάρη στην καλή επιθετική γραμμή τους και η Σίτι φέτος δεν κρατάει το μηδέν. Το να βρουν ένα γκολ οι φιλοξενούμενοι μας φτιάχνει μία δυάδα που πληρώνει αρκετά καλά.

Παναθηναϊκός – Άρης

Τέλος στο μονό αποδεκτό θα έχει μπασκετικό χαρακτήρα. Ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Άρη στον πρώτο ημιτελικό του Κύπελλου Ελλάδας ΟΠΑΠ. Remake των τελικών του 2013 & 2017 στην ίδια διοργάνωση ενώ πριν λίγες εβδομάδες η ομάδα του Καστρίτη έκανε το απίστευτο διπλό στο ΟΑΚΑ. Ούτε σήμερα θα είναι εύκολος αντίπαλος ο Άρης, ο οποίος με την άμυνα του και την αθλητικότητα του ματσάρει αρκετά καλά τους αντιπάλους και ιδίως τους περισσότερο επικίνδυνους. Εξάλλου και η λογική να επικρατήσει και ο Παναθηναϊκός να κερδίσει, δεν θα ανοίξει αρκετά το ματς, οπότε η επιλογή του Άρη +13,5 στον διπλασιασμό αξίζει.

Δυάδα απόδοσης 2.05
12:45
Περθ Γκλόρι - Μπρίσμπειν Ρόαρ
Goal/goal
1.42
17:00
Γκενκ - Μόλενμπεικ
1 & over 1,5
1.40
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 2.65
16:00
Νάπολι - Τζένοα
1
1.65
19:30
Μάντσεστερ Σίτι - Τσέλσι
Over 0,5 Τσέλσι
1.60
BET: 20 units
Μονό
18:00
Παναθηναϊκός - Άρης
2 (+13,5)
2.05
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις