Ποντάρισμα στα γκολ μέχρι 2.00

προγνωστικά

Τέσσερις επιλογές από Europa και Conference League έχει σήμερα ο #Bats.

Γεμάτο είναι το πρόγραμμα της Πέμπτης με πολλά παιχνίδια για τα μπαράζ των δύο κατώτερων ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά.

Προγνωστικά: Φέγενορντ – Ρόμα

Τείνει να γίνει κουραστικό, αλλά η κληρωτίδα έφερε αντιμέτωπες Φέγενορντ και Ρόμα για μία ακόμη φορά. Για την ακρίβεια είναι η τρίτη συνεχόμενη σεζόν που αναμετρώνται οι δύο ομάδες μετά τον τελικό του Conference League την σεζόν 2021-22 και τα προημιτελικά του Europa League την σεζόν 2022-23. Και στις δύο περιπτώσεις οι Ιταλοί ήταν αυτοί που χαμογέλασαν, με τη Φέγενορντ να ψάχνει επιτέλους εκδίκηση. Τουλάχιστον τώρα δε θα βρει απέναντί της τον Μουρίνιο, αλλά τον Ντε Ρόσι.

Από τότε που ο Ιταλός ανέλαβε τα ηνία της ομάδας, οι «τζιαλορόσι» δείχνουν αρκετά διαφορετικό πρόσωπο. Σε όλα τα ματς τους επιβεβαιώθηκε το over 2,5 και γενικώς παίζουν αρκετά επιθετικά. Αυτό έχει και συνέπειες στην άμυνα, όπως φάνηκε στην εντός έδρας ήττα με 4-2 από την Ίντερ το Σάββατο. Από την άλλη η Φέγενορντ είναι σε καλή φόρμα αμυντικά, κρατώντας το μηδέν στα τελευταία πέντε παιχνίδια της. Κάποια στιγμή θα σταματήσει αυτό το σερί και η ποιότητα των «λύκων» είναι αρκετή για να το προκαλέσει αυτό. Πάμε με το goal/goal στο 1.78 της WinMasters.

Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Μοναδική αναμέτρηση του Conference League που θα μας απασχολήσει είναι αυτή ανάμεσα σε Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ και Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Η γηπεδούχος διανύει μια εξαιρετική σεζόν στο Βέλγιο, έχοντας πάρει διαφορά οκτώ βαθμών από τη δεύτερη θέση. Όπλο της η επίθεση, η οποία υπερνικά την ασταθή άμυνά της. Αρχίζει σιγά-σιγά να εδραιώνεται ως ομάδα Europa-Conference League που φτάνει μακριά και φέτος θα προσπαθήσει, γιατί όχι, να φτάσει μέχρι το τέλος.

Οι Γερμανοί μπήκαν ως φαβορί για την πρωτιά στον όμιλο του ΠΑΟΚ, ωστόσο οι ήττες μέσα-έξω από την ομάδα της Θεσσαλονίκης τους περιόρισαν στη δεύτερη θέση. Έχουν τις στιγμές τους αλλά γενικώς δε θυμίζουν την ομάδα των προηγούμενων ετών. Ο Τοπμέλερ δεν είναι Γκλάσνερ, το ρόστερ είναι αρκετά πιο φτωχό, οπότε δεδομένων των συνθηκών ίσως οι «αετοί» να μην τα πηγαίνουν κι άσχημα. Στην αντεπίθεση πάντως πετούν «φωτιές», και θα βρουν τους χώρους απόψε. Εφόσον το over 2,5 δίνεται σε τιμές αουτσάιντερ, αξίζει να το επιλέξουμε. Στο 1.98 το βρίσκουμε στη Fonbet.

Προγνωστικά: Μπενφίκα – Τουλούζ

Πρόκειται για ένα από τα ζευγάρια με τη μεγαλύτερη διαφορά δυναμικότητας. Η Μπενφίκα απογοήτευσε στο Champions League αλλά έσωσε την Ευρώπη χάρη σε μεγάλο διπλό επί της Σάλτσμπουργκ στην τελευταία αγωνιστική. Ίσως αυτό να της βγει σε καλό, αφού θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει την κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού τροπαίου παίζοντας στο Europa League. Δεν μπορεί να ειπωθεί το ίδιο και για την Τουλούζ, που και μόνο που προκρίθηκε στην επόμενη φάση σε όμιλο με Λίβερπουλ, Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ και Λίντσερ έχει πετύχει στην Ευρώπη.

Ξεκάθαρο φαβορί οι γηπεδούχοι που υπερτερούν σε κάθε γραμμή και θα επιχειρήσουν να εξασφαλίσουν από το πρώτο ματς την πρόκριση. Έχουν μεγάλη δύναμη επιθετικά, ειδικά μπροστά στο κοινό τους, και γι’ αυτό αναμένουμε υψηλό σκορ. Πάμε με το combo 1 & over 2,5 στον διπλασιασμό της Stoiximan.

Μίλαν – Ρεν

Παρόμοια περίπτωση με την Μπενφίκα είναι και αυτή της Μίλαν. Πραγματοποιώντας σπουδαία ανατροπή στην έδρα της Νιούκαστλ παρέμεινε ζωντανή στην Ευρώπη. Στόχος της να σηκώσει το Europa League και να σώσει μια χρονιά που διαφαίνεται αποτυχημένη. Είναι φαβορί κόντρα στη Ρεν, αλλά δεν μπορεί να νιώθει πως είχε εύκολη κλήρωση σε καμία περίπτωση. Η γαλλική ομάδα έχει γυρίσει σελίδα μετά το κακό ξεκίνημα στην σεζόν και βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα αυτή την στιγμή. Οι «ροσονέρι» είναι δυνατοί στο γήπεδό τους και δύσκολα θα ηττηθούν, αλλά η επίθεση της Ρεν μοιάζει ασταμάτητη. Υπάρχει αξία στο αμφίτερμα, στο 1.85 της Fonbet.

Σούπερ προσφορά* με δώρα* κάθε ημέρα χωρίς κατάθεση!

Μονό
19:45
Φέγενορντ - Ρόμα
Goal/goal
1.78
BET: 35 units
Μονό
19:45
Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης
Over 2,5
1.98
BET: 31 units
Combo
22:00
Μπενφίκα - Τουλούζ
1 & over 2,5
2.00
BET: 31 units
Μονό
22:00
Μίλαν - Ρεν
Goal/goal
1.85
BET: 33 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις