Δυάδα από Champions League και Serie A στο 3.50

προγνωστικά

Στα γκολ ποντάρει σήμερα ο #Fotaras14, με δυάδα που ξεπερνά τον τριπλασιασμό.

Καλησπέρα στο κόσμο του koubanezos.gr! Μεγάλες αναμετρήσεις απόψε στο στοιχηματικό «μενού» με αγώνες από το UEFA Champions League να ξεχωρίσουν, αλλά και άλλα μεγάλα πρωταθλήματα ευρωπαϊκών χωρών όπως την Serie A με εξ αναβολής παιχνίδια. Από την δική μας μεριά τώρα θα αναλύσουμε δυο παιχνίδια από Ιταλία με την Μπολόνια να υποδέχεται την Φιορεντίνα καθώς και το μεγάλο ματς ανάμεσα στη Λάτσιο και την Μπάγερν Μονάχου.

Προγνωστικά: Μπολόνια – Φιορεντίνα

Ξεκινάμε λοιπόν με το εξ αναβολής ματς της 21ης αγωνιστικής ανάμεσα στην Μπολόνια και την Φιορεντίνα που αρχίζει στις 20:00 στο στάδιο Ρενάτο Νταλ’ Άρα. Οι δυο ομάδες βρίσκονται πολύ κοντά βαθμολογικά έχοντας διαφορά μόλις δύο βαθμούς. Όπως καταλαβαίνετε οι φιλοξενούμενοι με νίκη μπαίνουν στη 5αδα θέση που οδηγεί Ευρώπη. Συνοψίζοντας, περιμένω ένα κλειστό παιχνίδι τακτικής με το σκορ να μένει σε χαμηλό επίπεδο. Ιδανική επιλογή τα 2-3 γκολ σε απόδοση 2.00!

Λάτσιο – Μπάγερν Μονάχου

Δεύτερη επιλογή για σήμερα το μεγάλο ματς στη πόλη της Ρώμης, με την Λάτσιο να υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου στο πλαίσιο των 16 του UEFA Champions League. Πιστεύω πως θα δούμε μια πραγματική μάχη και από τις δυο ομάδες με έμφαση στις αντεπιθέσεις και τα λάθη του αντιπάλου. Βάσει λογικής αλλά και δυναμικής και των ομάδων η Μπάγερν δίκαια θεωρείται το φαβορί, ωστόσο για τέτοια παιχνίδια τα οποία είναι και διπλά, πιστεύω πως η καλύτερη επιλογή είναι η αγορά των γκολ και όχι του 1Χ2. Έτσι το να σκοράρουν και οι δυο ομάδες, που αυτή τη στιγμή το «πουλάνε» στο 1.75, αξίζει να το ποντάρουμε.

Δυάδα από Champions League και Serie A στο 3.50ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*!Δυάδα από Champions League και Serie A στο 3.50

Δυάδα απόδοσης 3.50
20:00
Μπολόνια - Φιορεντίνα
2-3 γκολ
2.00
22:00
Λάτσιο - Μπάγερν Μονάχου
Goal/goal
1.75
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις