Στήριγμα τα φαβορί στο Champions League

προγνωστικά

Λίγες και καλές αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Τετάρτης, με τον #Bats να βγάζει από αυτές έξι σημεία.

Αρκετές ειδικές επιλογές και όχι μόνο στα σημερινά προγνωστικά μας από Κύπελλο Ελλάδας Betsson, Serie A και Champions League.

Προγνωστικά: ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson θέλουν να κάνουν ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός. Οι Θεσσαλονικείς χρειάζονται οπωσδήποτε τη νίκη για να πάνε με προβάδισμα στη ρεβάνς, ενώ οι «πράσινοι» δεν αποκλείεται να συμβιβαστούν και με την ισοπαλία. Αυτό από μόνο του μας προδιαθέτει για μια αναμέτρηση που η σκοπιμότητα θα παίξει τον ρόλο της, σε αντίθεση με το πρόσφατο ματς πρωταθλήματος που αμφότεροι ήθελαν το τρίποντο.

Από τη μία ο ΠΑΟΚ, με τον κόσμο στο πλευρό του για πρώτη φορά μετά από δύο μήνες, βγάζει «φωτιές» με τους μικρούς και παρότι δεν εντυπωσιάζει στα μεγάλα ματς, συνήθως παίρνει το αποτέλεσμα που θέλει. Από την άλλη ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να παρουσιάζει μέτριο πρόσωπο, δείχνοντας όμως μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και σοβαρότητα τον τελευταίο καιρό. Αναμένουμε ένα νευρικό ματς που οι άμυνες θα κυριαρχήσουν, με τις ομάδες να μπαίνουν προσεκτικά στα πρώτα λεπτά. Επομένως, αξίζει η επιλογή του να μπει το πρώτο γκολ μετά το 28’, στο 2.05 της Novibet.

Μπολόνια – Φιορεντίνα

Δυνατή εξ αναβολής αναμέτρηση από την 21η αγωνιστική της Serie A περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα. Δύο μόλις βαθμοί χωρίζουν την 5η Μπολόνια από την 7η Φιορεντίνα, οπότε καταλαβαίνει κανείς πόση σημασία έχει το συγκεκριμένο παιχνίδι. Αμφότερες προέρχονται από επιβλητικές νίκες που τους δίνουν ψυχολογία. Η Μπολόνια διέλυσε με 4-0 τη Λέτσε κι η Φιορεντίνα επικράτησε με το εντυπωσιακό 5-1 της Φροζινόνε. Η άνεσή τους στο σκοράρισμα μας επιφυλάσσει ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι με θέαμα και γκολ, οπότε το 1.95 της Fonbet για το αμφίτερμα μας κάνει και με το παραπάνω.

Προγνωστικά: Λάτσιο – Μπάγερν

Πάμε και στο Champions League παραμένοντας σε ιταλικό έδαφος, για το ματς της Λάτσιο με την Μπάγερν. Τεράστια η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες με την Μπάγερν να αποτελεί ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Μετά το 3-0 από τη Λεβερκούζεν που τους έφερε στο -5 από την κορυφή, οι Βαυαροί ίσως πρέπει να συμβιβαστούν με την ιδέα ότι μάλλον δε θα κατακτήσουν το πρωτάθλημα αυτή την σεζόν. Γενικώς δεν πατούν καλά φέτος, με τη διοίκηση όμως να ξεκαθαρίζει ότι ο Τούχελ χαίρει της στήριξής της. Η ποιότητα της ομάδας είναι τέτοια πάντως, που η αντίδραση θα έρθει αναπόφευκτα. Δύσκολο να μην την πληρώσει η μετριότατη ομάδα του Σάρι, που έτσι κι αλλιώς στην Ευρώπη ποτέ δεν κάνει μεγάλα πράγματα. Θα πάμε με το combo 2 & over 1,5 στο 2.05 της Stoiximan, αλλά και με την επιλογή να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα η Μπάγερν στο 2.50 της Novibet.

Παρί Σεν Ζερμέν – Σοσιεδάδ

Την ίδια ώρα η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται την Σοσιεδάδ. Οι γηπεδούχοι μπαίνουν για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια χωρίς την πίεση της κατάκτησης του τροπαίου. Ίσως αυτή η άγνοια κινδύνου να λειτουργήσει ευεργετικά για το σύνολο του Ενρίκε, που βγήκε ζωντανό από τον «όμιλο του θανάτου». Η Σοσιεδάδ από την πλευρά της έχει ποιότητα αλλά όχι σε επίπεδο που να στέκεται ως ισοδύναμη απέναντι στους Παριζιάνους. Επιπλέον, στερείται εμπειρίας από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και τη δεδομένη χρονική στιγμή βρίσκεται σε κακή φόρμα. Αγνοεί τη νίκη στα τελευταία τέσσερα ματς, στα οποία δεν έχει καταφέρει καν να σκοράρει.

Δύσκολο να πάμε κόντρα στην παρέα του Εμπαπέ υπό αυτές τις συνθήκες, ειδικά στο «Παρκ Ντε Πρενς». Πρώτα θα πάρουμε το combo 1 & over 1,5 με απόδοση 2.05, κι έπειτα τις 15+ τελικές των γηπεδούχων στο 2.10 της Novibet. Η Παρί ήταν τέταρτη σε τελικές στη φάση των ομίλων με 20,3 ανά ματς, παρά το γεγονός ότι καθένα από τα έξι παιχνίδια που έπαιξε ήταν απολύτως ανταγωνιστικό. Από την άλλη οι Βάσκοι ήταν δεύτερη στη βαθμολογία των ομάδων που δέχτηκαν τις λιγότερες τελικές με 8,7 ανά παιχνίδι, και σήμερα αναμένεται να αμυνθούν μαζικά. Γι’ αυτό πάμε σε χαμηλότερο όριο από τον μέσο όρο των Γάλλων, που πληρώνει ικανοποιητικά.

Σούπερ τριπλή προσφορά* για όλο το 2024!

Ειδικό
19:30
ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός
Πρώτο γκολ μετά το 28'
2.05
BET: 30 units
Μονό
20:00
Μπολόνια - Φιορεντίνα
Goal/goal
1.95
BET: 31 units
Combo
22:00
Λάτσιο - Μπάγερν
2 & over 1,5
2.05
BET: 30 units
Ειδικό
22:00
Λάτσιο - Μπάγερν
Μπάγερν να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα
2.50
BET: 25 units
Combo
22:00
Παρί Σεν Ζερμέν - Σοσιεδάδ
1 & over 1,5
2.05
BET: 30 units
Ειδικό
22:00
Παρί Σεν Ζερμέν - Σοσιεδάδ
Παρί Σεν Ζερμέν 15+ προσπάθειες για γκολ
2.10
BET: 29 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις