Safe δυάδα από Αγγλία στο 2.17

Προγνωστικά

Με τις αναμετρήσεις Μπόλτον - Γουίκομ και Έξετερ - Ντέρμπι ασχολείται ο #Tsipis στα σημερινά του προγνωστικά σε δυάδα απόδοσης 2.17.

Καλημέρα σε όλους τους φίλους αναγνώστες. Πέρασε εύκολα η δυάδα στην τελευταία μου στήλη και έτσι συνεχίζουμε με 2/2 σερί ταμεία. Πάμε με προγνωστικά από το Νησί σήμερα.

Προγνωστικά League One

Ξεκινάω από την αναμέτρηση Μπόλτον – Γουίκομ, που βρίσκει τους γηπεδούχους με τρία ματς χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ από την άλλη οι φιλοξενούμενοι τρέχουν ένα σερί τεσσάρων αγωνιστικών χωρίς ήττα. Σαφώς το φαβορί για τη νίκη είναι η Μπόλτον αλλά πετυχαίνει σε καλό φεγγάρι την Γουίκομ. Πιστεύω θα έχει γκολ το παιχνίδι και θα πάω με το εύρος 2-4 γκολ.

Συνεχίζω και με το Έξετερ – Ντέρμπι. Αμφότερες κατεβαίνουν χωρίς απουσίες, με τους γηπεδούχους να είναι σε εξαιρετική φόρμα, όμως η Ντέρμπι είναι ποιοτικά πολύ ανώτερη και δικαίως βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Θα τη στηρίξω με κάλυψη απόψε.

Safe δυάδα από Αγγλία στο 2.17ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*!Safe δυάδα από Αγγλία στο 2.17

Δυάδα απόδοσης 2.17
21:45
Μπόλτον - Γουίκομ
2-4 γκολ
1.50
21:45
Έξετερ - Ντέρμπι
Χ2 & under 4,5
1.45
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις