«Λονδρέζικη» μάχη στο 2.50

Δύο combo γεμάτα γκολ έως 2.05

Προγνωστικά: Ο #Jimandrez γράφει στήλη εστιασμένη στην Premier League και στην σούπερ αναμέτρηση της Κρίσταλ Πάλας με την Τσέλσι.

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη Δευτέρας απόψε με αγώνα στην Αγγλία και την αναμέτρηση της Κρίσταλ Πάλας με την Τσέλσι. Παιχνίδι με αρκετό ενδιαφέρον που φωνάζει… Λονδίνο οπότε πάμε να δούμε τα προγνωστικά.

Προγνωστικά: «Φωτιά» στο Σέλχαστ Παρκ

Εάν η Τσέλσι δεν είχε την ιστορία που… έχει θα μιλάγαμε για ακριβώς δύο ομάδες με πανομοιότυπο στυλ παιχνιδιού ωστόσο η ομάδα του Ποτσετίνο απογοητεύει. Η αμυντική της λειτουργία είναι τρομερά προβληματική, εντός και εκτος έδρας χάνεται και γενικότερα δεν βγάζει καμία μα καμία σταθερότητα. Το νεανικό ρόστερ δεν έχει αποδώσει και η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει και ενδιαφέρον τόσο στο πρωτάθλημα. Την παραμονή της προσπαθεί να εξασφαλίσει η Πάλας που επίσης αντιμετωπίζει θέματα στα μετόπισθεν και γενικότερα δεν πείθει ώστε να κερδίσει την εμπιστοσύνη μας, εξάλλου έχει και απουσίες.

Δύο επιλογές αξίζουν στοιχηματικά από το ματς στο Λονδίνο. Θα πάμε με το over 3 ασιατικό σε υπερδιπλασιασμό και σαν ειδική επιλογή αξίζει η προσπάθεια στην εστία του Έντσο Φερνάντεζ που είναι καλά, δίνει απαντήσεις και εκτελεί και τα στημένα.

Μονό
22:00
Κρίσταλ Πάλας - Τσέλσι
Over 3 ΑH
2.40
BET: 20 units
Μονό
22:00
Κρίσταλ Πάλας - Τσέλσι
Έντσο Φερνάντες over 0,5 σουτ στην εστία
2.50
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις