ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

σημείο ημέρας.

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Κυριακής. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός προγνωστικά

  • «Γήπεδο Τούμπας» (28.703), Θεσσαλονίκη.
  • Διαιτητής: Κρίστιαν Ντίνγκερτ.
  • Πρώτος γύρος: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 2-4.
  • Ο Ολυμπιακός έχει απολογισμό 4-5-2 στα τελευταία έντεκα μεταξύ τους ματς.
  • Εκτός έδρας ο Ολυμπιακός είναι αήττητος στα τελευταία πέντε παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ.
  • Σε πέντε από τα τελευταία επτά μεταξύ τους ματς επιβεβαιώθηκε το goal/goal.
  • Σε επτά από τις οκτώ τελευταίες τους αναμετρήσεις με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ σημειώθηκαν under 2,5 γκολ.

Ρεπορτάζ ΠΑΟΚ

Έσωσε την παρτίδα στο φινάλε και πήρε την ισοπαλία με την ΑΕΚ, για να διατηρήσει το εντός έδρας αήττητο στο πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ. Μετά από ένα νωθρό πρώτο ημίχρονο με ελάχιστες αξιόλογες στιγμές, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με γκολ του Ελίασον στο 47’. Ακόμα και μετά το γκολ το παιχνίδι δεν απέκτησε έντονο ρυθμό, με τον ΠΑΟΚ να δυσκολεύεται να δημιουργήσει μεγάλες ευκαιρίες. Ωστόσο, η λύση δόθηκε από φάουλ του Τάισον και κεφαλιά του Κετζιόρα στο 88’, με τον «δικέφαλο του βορρά» έτσι να κάνει το 1-1 και να διατηρεί την πρώτη θέση στον πρωτάθλημα. Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη στο κύπελλο, καθώς ο Παναθηναϊκός πήρε σπουδαίο διπλό στην «Τούμπα» την Τετάρτη με 1-0. Το γκολ του Σπόραρ στο 53’ έδωσε ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης στους «πράσινους» για τον τελικό, με τον ΠΑΟΚ πλέον να χρειάζεται μια μεγάλη εμφάνιση στη ρεβάνς της Λεωφόρου.

Stat attack: Σε έξι από τα τελευταία εννιά παιχνίδια επιβεβαιώθηκε το no goal.

Απουσίες: Δεν υπολογίζεται ο τραυματίας (και έτσι κι αλλιώς τιμωρημένος) Τάισον, ενώ είναι αμφίβολος ο Κωνσταντέλιας.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κοτάρσκι – Σάστρε, Κετζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα – Μεϊτέ, Οζντόεφ – Ζίβκοβιτς, Μουργκ, Ντεσπόντοφ – Μπράντον Τόμας.

Ρεπορτάζ Ολυμπιακού

Επέστρεψε στις νίκες για το πρωτάθλημα με το 4-0 επί του ΟΦΗ, κι έτσι μείωσε τη διαφορά από την τρίτη θέση στους πέντε βαθμούς. Ο Ολυμπιακός είχε σε εξαιρετική μέρα όλη την επιθετική του γραμμή, καθώς και τα τέσσερα γκολ προήλθαν από διαφορετικό παίκτη. Ο Μασούρας άνοιξε το σκορ στο 6’ κι ο Ελ Κααμπί επέστρεψε στα γκολ μόλις τέσσερα λεπτά αργότερα. Στο 34’ ο Ποντένσε έκανε το 3-0, με τον Φορτούνη να διαμορφώνει το τελικό σκορ στο 58’. Με αυτό το αποτέλεσμα ο Συλαϊδόπουλος προετοίμασε το έδαφος για τον Μεντιλίμπαρ, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του την Πέμπτη στο ματς με τη Φερεντσβάρος. Παίζοντας κυριαρχικό ποδόσφαιρο οι «ερυθρόλευκοι» πήραν προβάδισμα πρόκρισης για τους «16» του Conference League. Πρωταγωνιστής ο Ελ Κααμπί που πέτυχε το γκολ της νίκης στο 83’ έπειτα από σέντρα του Ροντινέι.

Stat attack: Σε πέντε από τα τελευταία επτά εκτός έδρας ματς του σημειώθηκαν under 2,5 γκολ.

Απουσίες: Μπήκε στην αποστολή αλλά δύσκολα θα ξεκινήσει βασικός ο Ρέτσος.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Πασχαλάκης – Ροντινέι, Ντόι, Κάρμο, Ορτέγκα – Αλεξανδρόπουλος, Έσε, Τσικίνιο – Μασούρας, Φορτούνης, Ελ Κααμπί.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός προγνωστικά

Κρίσιμο βαθμολογικά ματς στην «Τούμπα», με τις δύο ομάδες πάντως να έχουν στην άκρη του μυαλού τους τα ματς που ακολουθούν μεσοβδόμαδα: ο ΠΑΟΚ τη ρεβάνς κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό κι ο Ολυμπιακός τη ρεβάνς στην Ουγγαρία με τη Φερεντσβάρος. Παρότι ο «δικέφαλος του βορρά» δεν έδειξε ιδιαίτερα καλά στοιχεία στα δύσκολα ματς με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, παραμένει το φαβορί. Οι «ερυθρόλευκοι» από την πλευρά τους βρίσκονται μακριά από το επιθυμητό επίπεδο και δύσκολα ο Μεντιλίμπαρ θα διαχειριστεί τόσο νωρίς τόσα δύσκολα ματς. Πάμε λοιπόν με τον άσο στο 1.97 της Interwetten.

Μονό
20:30
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
1
1.97
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις