Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

σημείο ημέρας.

Ολυμπιακός - Φερεντσβάρος προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Πέμπτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος προγνωστικά

  • «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (33.334), Πειραιάς.
  • Διαιτητής: Γκλεν Νίμπεργκ.
  • Στις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις τους, η Φερεντσβάρος έχει μία νίκη και μία ισοπαλία.
  • Σε αμφότερα τα ματς μεταξύ των δύο ομάδων επιβεβαιώθηκε το goal/goal & over 3,5.
  • Αυτές οι δύο είναι κι οι μοναδικές αναμετρήσεις του Ολυμπιακού με ομάδες από την Ουγγαρία, ενώ η Φερεντσβάρος έχει απολογισμό 4-2-2 κόντρα σε ομάδες από την Ελλάδα.

Ρεπορτάζ Ολυμπιακού

Δεν κατάφερε να κάνει το βήμα παραπάνω σε έναν όμιλο που έτσι κι αλλιώς ήταν το αουτσάιντερ, οπότε συμβιβάστηκε με το μίνιμουμ των στόχων του. Νικώντας με 5-2 την Μπάτσκα Τόπολα στην τελευταία αγωνιστική, ο Ολυμπιακός εξασφάλισε την πρόκριση στα μπαράζ του Conference League. Από τότε άλλαξαν πολλά για τους «ερυθρόλευκους», που πλέον έχουν στην τεχνική ηγεσία τους τον Μεντιλίμπαρ. Απόψε ο Ισπανός θα κάνει το ντεμπούτο του, αφού στο 4-0 επί του ΟΦΗ για το πρωτάθλημα έκατσε στον πάγκο της ομάδας ο προπονητής της Κ19, Σωτήρης Συλαϊδόπουλος.

Stat attack: Σε επτά από τα οκτώ φετινά ευρωπαϊκά του ματς επιβεβαιώθηκε το over 2,5.

Απουσίες: Δύσκολα θα προλάβει το αποψινό παιχνίδι ο Ρέτσος.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Πασχαλάκης – Ροντινέι, Ντόι, Κάρμο, Ορτέγκα – Τσικίνιο, Έσε – Μασούρας, Φορτούνης, Ποντένσε – Ελ Κααμπί.

Ρεπορτάζ Φερεντσβάρος

Βγήκε ζωντανή από τον δύσκολο όμιλο κόντρα σε Φιορεντίνα, Γκενκ και Τσουκαρίτσκι και για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν προκρίθηκε σε νοκ-άουτ φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Παίρνοντας τέσσερις ισοπαλίες κόντρα στις δύο πρώτες και δύο νίκες απέναντι στην τελευταία, η Φερεντσβάρος τελείωσε αήττητη τη φάση των ομίλων για να πάρει τη δεύτερη θέση, στο -2 από τους «βιόλα». Στο πρωτάθλημα συνέχισε τις νίκες με το 2-1 στην έδρα της Ντεμπρετσένι, παραμένοντας στο -1 από την πρωτοπόρο Πάκσι.

Stat attack: Είναι αήττητη στα επτά φετινά εκτός έδρας ευρωπαϊκά της ματς.

Απουσίες: Δεν υπολογίζεται ο αναπληρωματικός εξτρέμ Χαλμάι.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ντιμπούζ – Γουινγκό, Μαέ, Σισέ, Ραμίρεζ – Λοντσάρ, Μαϊγκά, Φανί – Ζαχάριασεν, Μαρκίνιος, Βάργκα.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος προγνωστικά

Δεν ξέρουμε τι ακριβώς να περιμένουμε από τον Ολυμπιακό που σήμερα θα έχει στον πάγκο του τον τέταρτο διαφορετικό προπονητή στην σεζόν. Δύσκολα θα προλάβει να αλλάξει πολλά μέσα σε ένα ματς ο Μεντιλίμπαρ. Οι «ερυθρόλευκοι» εντός έδρας σκοράρουν και δέχονται γκολ με μεγάλη ευκολία, ενώ το ίδιο ισχύει σε γενικές γραμμές και για τους Ούγγρους. Αδίκως σε τιμές αουτσάιντερ το over 2,5, θα το πάρουμε στο 1.95 της Interwetten.

Μονό
19:45
Ολυμπιακός - Φερεντσβάρος
Over 2,5
1.95
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις