Λάτσιο – Μπάγερν Μονάχου ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

σημείο ημέρας.

Λάτσιο - Μπάγερν Μονάχου προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Λάτσιο – Μπάγερν Μονάχου ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τετάρτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Λάτσιο – Μπάγερν Μονάχου προγνωστικά

  • Ολίμπικο (72,000)
  • Το 2021 οι δύο μοναδικές τους συναντήσεις με την Μπάγερν να επικρατεί εύκολα και στις δύο.
  • Αήττητη παραμένει η Λάτσιο εντός έδρας φέτος στο Champions League.

Ρεπορτάζ Λάτσιο

Μία σεζόν τρέλας στη Λάτσιο. Όσο καλά πάει ή τέλος πάντων προσπαθεί στο Champions League άλλο τόσο καταστροφική είναι για την ίδια στην Ιταλία που κερδίζει δύσκολα και δεν μπορεί να επιβληθεί. Τελευταία σανίδα σωτηρίας για τον Σάρι η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση καθώς θα υπάρξουν σοβαρές εξελίξεις άμα αποκλειστεί και ειδικά με κακό τρόπο από την αντίπαλο. Δεν παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο, έχει θέματα στην δημιουργία και μόνο με τον Ιμόμπιλε στον αγωνιστικό χώρο σκοράρει. Ο Ζακάνι αναμένεται να μείνει εκτός, άλλες απουσίες δεν υπάρχουν και το γεμάτο γήπεδο θα προσπαθήσει να κάνει την δουλειά του ώστε να έρθει το απαιτούμενο αποτέλεσμα.

Stat attack: 3/4 over 2,5

Απουσίες: Εκτός ο Ζακάνι

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Προβεδέλ – Χίλα, Ρομανιόλι, Μάρουσιτς, Χισάι – Κατάλντι, Αλμπέρτο, Γκεντουζί – Ίσαξεν, Άντερσον, Ιμόμπιλε.

Ρεπορτάζ Μπάγερν Μονάχου

Η Μπάγερν προσπαθεί να ανταποκριθεί στις δυσκολίες που έχει συναντήσει τελευταία ενώ παράλληλα προσπαθεί να βρει τρόπο να επουλώσει τις πληγές της. Μεγαλύτερη ίσως από αυτές εκείνη της ήττας από την Λεβερκούζεν με 3-0 που την αφήνει πίσω για το πρωτάθλημα. Υπήρξε νωρίτερα στην χρονιά ο αποκλεισμός σοκ από την Σααρμπίκεν ενώ η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση αποτελεί μοναδικό στόχο για φέτος ώστε να ξεκολλήσει από το τέλμα της. Γνώριμο γήπεδο, έχει καλή παράδοση σε αυτό (μην ξεχνάμε είχε ρίξει επτά πριν λίγα χρόνια στη Ρομα) και γενικότερα αναμένεται να ανεβάσει ένταση. Το απουσιολόγιο είναι μεγάλο, κορυφαία η απουσία του Κομάν.

Stat attack: 3/3 over 2,5

Απουσίες: Εκτός Κομάν, Ντέιβις, Γκνάμπρι, Λάιμερ, Μάρουσιτς.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-3): Νόιερ, Ντάιερ, Ουπαμεκάνο, Κιμ – Πάβλοβιτς, Μποί, Μαζράουι, Γκορέτσκα – Μουσιάλα, Σανέ, Κέιν

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Λάτσιο – Μπάγερν Μονάχου προγνωστικά

Ματς που η επιλογή σημείου μόνο ρίσκο κρύβει αφού και οι δύο έχουν τρομερά σκαμπανεβάσματα. Καλύτερα να στραφούμε στα γκολ και στο over 2,5 που πληρώνει αποδεκτά.

Μονό
22:00
Λάτσιο - Μπάγερν Μονάχου
Over 2,5
1.75
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις