Τετράδα με γκολ και σημεία στο 9.93

προγνωστικά

Τετράδα από Ιταλία, Ελλάδα, Αγγλία και Ισπανία έχει ο #Fotaras14.

Καλησπέρα στο κόσμο μας! Κυριακή σήμερα και όλα μοιάζουν έτοιμα για την δυνατή τετράδα μας η οποία θα μας τινάξει την μπάνκα στο αέρα!!!

Ξεκινάμε λοιπόν με την πρώτη μας αναμέτρηση η οποία έρχεται από την Ιταλία και το «Αρτέμιο Φράνκι», όπου η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Φροζινόνε στις 13:30 στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Serie A! Οι δυο ομάδες όπως όλα δείχνουν θα δώσουν τα πάντα για τους τρεις βαθμούς, δεδομένο το όποιο θα μας δώσει γκολ και από τις δυο πλευρές!

Δεύτερη αναμέτρηση από τα ελληνικά σαλόνια ή και αλώνια, με τον Πανσερραϊκό να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στις 17:30 στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών! Η ομάδα του Φατιχ Τερίμ μοιάζει ασταμάτητη το τελευταίο διάστημα, έτσι βάσει λογικής θα περιμένω νίκη με ευρύ σκορ από το πρώτα κιόλας λεπτά. Διπλό από ημίχρονο.

Τρίτη αναμέτρηση από Αγγλία και το μεγάλο ματς ανάμεσα στην Άστον Βίλα και την Μάντσεστερ Γιουναιτεντ που θα διεξαχθεί στο Μπέρμιγχαμ στις 18:30! Στην συγκεκριμένη ανάμετρηση θα αφήσω την προϊστορία να μας πληρώσει! Γκολ από αμφότερες.

Για κλείσιμο τώρα, θα ταξιδέψουμε στην Ισπανία και πιο συγκεκριμένα στη Μαδρίτη όπου η Ατλέτικο υποδέχεται τη Σεβίλλη! Φέτος η ομάδα του Σάντσες Φλόρες δεν πείθει, παρόλα αυτά με τις μεγάλες ομάδες καταφέρνει και δείχνει το καλό της πρόσωπο! Σίγουρα σε αυτή την αναμέτρηση δεν θεωρώ πως θα πάρει την νίκη ωστόσο το ζητούμενο είναι να βάλει έστω ένα γκολ! Από την άλλη πλευρά, οι γηπεδούχοι βρίσκονται πολύ κοντά στην τρίτη θέση! Η επιλογή του goal/goal μοιάζει η πιο σωστή επιλογή για την συγκεκριμένη ανάμετρηση!

Τετράδα με γκολ και σημεία στο 9.93ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*!Τετράδα με γκολ και σημεία στο 9.93

Τετράδα απόδοσης 9.93
13:30
Φιορεντίνα - Φροζινόνε
Goal/goal
1.85
17:00
Πανσερραϊκός - Παναθηναϊκός
2 ημίχρονο/2 τελικό
2.15
18:30
Άστον Βίλα - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Goal/goal
1.47
19:30
Σεβίλλη - Ατλέτικο Μαδρίτης
Goal/goal
1.70
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις