Επιθέσεις «φωτιά» για 2.40

προγνωστικά

Ο #Jimandrez επιστρέφει με σούπερ στήλη και δυάδα διπλασιασμού από τις αναμετρήσεις της Stoiximan Super League.

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη Κυριακής απόψε, με το ενδιαφέρον να πέφτει στην ελληνική πραγματικότητα και σε δύο αναμετρήσεις της Stoiximan Super League. Μεταξύ άλλων το ντέρμπι της Τούμπας και η αναμέτρηση-φωτιά στα βόρεια προάστια της Αθήνας. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά.

Προγνωστικά: Ο «βορράς» έχει τα γκολ

Η Κηφισιά του Κώστα Μπράτσου αντιμετωπίζει τον Βόλο ομάδα που ουσιαστικά… απέλυσε τον Έλληνα τεχνικό μερικούς μήνες πριν για να τον αντικαταστήσει με τον Λόπεθ. Δεν ήταν και η πιο σοφή κίνηση καθώς παραμένει κολλημένη χαμηλά ενώ η ομάδα των βορείων προαστίων πανηγύρισε τεράστια επικράτηση στην έδρα του ΟΦΗ την προηγούμενη εβδομάδα. Υπάρχει διαφορά στην ψυχολογία των δύο αλλά κοινός παρανομαστής είναι η κάκιστη αμυντική λειτουργία. Το να βρουν δίχτυα οι δύο τους ή να έχουμε τρία γκολ στο ματς πληρώνει καλά για ένα σκέλος μίας δυάδας.

Συνέχεια με το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Τεράστια αναμέτρηση σίγουρα, ματς κορυφής και όλα τα σχετικά. Ρεπορτάζ δεν χρειάζεται να αναφέρουμε, εξάλλου τα περισσότερα είναι ήδη γνωστά. Στο ζουμί τώρα, το ματς ενδέχεται να έχει γκολ καθώς ειδικά εντός έδρας ο ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου παίζει αρκετά ανοιχτά οπότε με ίδια λογική, το goal/goal ή over 2,5 για μία δυάδα άνω του διπλασιασμού.

Δυάδα απόδοσης 2.40
16:00
Κηφισιά - Βόλος
Goal/goal ή over 2,5
1.60
20:00
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ
Goal/goal ή over 2,5
1.50
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις