Βροχή τα γκολ στο Φάληρο

Βροχή τα γκολ στο Φάληρο

Στο Ολυμπιακός - ΟΦΗ το ενδιαφέρον του #Nikolas43 για την πρεμιέρα της αγωνιστικής στην Stoiximan Super League

Καλησπέρα σε όλους, στο πρώτο παιχνίδι της ημέρας στην Stoiximan Super League το ενδιαφέρον μου, παιχνίδι που αναμένω αρκετά γκολ. Πάμε στα προγνωστικά. 

Προγνωστικά Stoiximan Super League: Ολυμπιακός – ΟΦΗ 

Ξεκίνημα για την 22η αγωνιστική της Stoiximan Super League στο Φάληρο με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον ΟΦΗ. Ο Ολυμπιακός αφήνει πίσω την ήττα από τον Παναθηναϊκό και με νέο προπονητή πλέον κοιτάει μόνο μπροστά. Παιχνίδια με ομάδες στα μέτρα του ΟΦΗ τα έχει κερδίσει και μάλιστα με ευρύ σκορ. Επανεκκίνηση λοιπόν για τους γηπεδούχους.

Για τον ΟΦΗ τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Το λαθος με την απομάκρυνση του Νταμπράουσκας το πληρώνει και θα συνεχίσει να το πληρώνει. Αν όσα λένε στο Ηράκλειο επαληθευτούν σύντομα θα υπάρχουν εξελίξεις στους Κρητικούς σε όλα τα επίπεδα. Η ήττα από την Κηφισιά έχει πυροδοτήσει το κλίμα, και το επικό πανό σε εκείνο το ματς τα είπε όλα. Αν δεν υπήρχαν όλα τα στραβά αποτελέσματα μια ήττα στο Φάληρο θα την θεωρούσαν εντός προγράμματος τώρα όμως τα πράγματα είναι ζόρικα. Ο προπονητής δεν μπορεί να βρει την χρυσή τομή και σε συνδυασμό με τον αέρα του νέου προπονητή στον Ολυμπιακό βλέπω το σκορ ψηλά. Το Over 3,5 σε απόδοση 2.50 μοιάζει ιδανικό.       

Μονό
17:30
Ολυμπιακός - ΟΦΗ 
Over 3,5
2.50
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις