Συγκλονιστική η Μενεγάκη για τη Σκορδά!

Συγκλονιστική η Μενεγάκη για τη Σκορδά!

Η Φαίη Σκορδά επέστρεψε στην εκπομπή της μετά το βαρύ πένθος και η Ελένη Μενεγάκη καθήλωσε τους τηλεθεατές με την τοποθέτησή της.

Μια εβδομάδα μετά το θάνατο του πατέρα της, η Φαίη Σκορδά επέστρεψε στην εκπομπή της. Κάτι που θέλησε να σχολιάσει η Ελένη Μενεγάκη.

«Έβλεπα προηγουμένως την Φαίη που γύρισε στη δουλειά της μετά από το πολύ δυσάρεστο και τραγικό γεγονός… Για όλα τα παιδιά, ποτέ και κανείς μας δεν μπορεί να φανταστεί τη στιγμή που θα χάσει τον γονιό του. Δεν είπαμε τίποτα αυτές τις μέρες, γιατί δεν μπορούσαμε να πούμε, τι να πούμε; Τώρα όμως, μιας και γύρισε, θέλω να πω το εξής, ότι πραγματικά μπαίνω στη θέση της και δυσκολεύομαι πάρα πολύ, παρά τα χρόνια και την εμπειρία μου. Είναι πολύ δύσκολο όταν η ψυχή σου, το μέσα σου, δεν έχει πάρει τον χρόνο της για να φτάσει σε μια ισορροπία. Είμαστε άνθρωποι, δεν είμαστε ρομποτάκια και ο καθένας μας θέλει τον προσωπικό του χρόνο, που του ταιριάζει», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

«Καλή επάνοδο Φαίη, εσύ ξέρεις πώς και τι πρέπει να κάνεις για να χειριστείς την καθημερινότητά σου. Την αγάπη μας!».

Συγκλονιστική η Μενεγάκη για τη Σκορδά!ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*!Συγκλονιστική η Μενεγάκη για τη Σκορδά!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις