Bόμβες Λαμάι για το Survivor!

Bόμβες Λαμάι για το Survivor!

Κόλαφος ήταν ο Σωτήρης Λαμάι μετά την αποχώρησή από το Survivor. Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης αποκάλυψε πράγματα που θα συζητηθούν!

Ο Σωτήρης Λαμάι έκανε δηλώσεις στην εκπομπή “Γεια σου” σχετικά με την απόφασή του να αποχωρήσει και όχι μόνο,

«Έπαιξα καθαρά με ό,τι είχε η ψυχή μου μέσα μου. Ο Σταμάτης έτρεμε όλη την ώρα. Με το πού χτύπησε ήταν στεναχωρημένος, προβληματισμένος.

Τον έβλεπα και μαράζωνα μαζί του. Τον έπιασα και του είπα “Μέχρι εδώ ήταν, έφτασε η ώρα μου. Ήρθε η στιγμή να πάω στον γιο μου”.

Νομίζω το γλίτσας το κρατάω σε εισαγωγικά λίγο. Δεν μετανιώνω για πράγματα που λέω, όσο αφορά στο παιχνίδι μπορεί να είναι.

Ο Αλέξης είναι καλό παιδί, είναι κοντά στον δικό μου τρόπο σκέψης.

Ο Φάνης έχει βρει το παιχνίδι γιατί έχει φύγει ο Λαμάι αλλιώς….Η Δώρα μάχεται σαν 15 χρονών και ανατριχιάζω. Αν μου έλεγες που θα το έδινες, θα είναι ο Γιάννης Περπατάρης.

Την μπιφτέκα την γυρίζει η Αγία Τριάδα. Νομίζω ότι η Ασημίνα, Δαλάκα και Αλέξης τόση μπιφτέκα δεν έχω ξαναδεί. Αν κάποιος έχει ανάγκη από ψήστες, έχω την Αγία Τριάδα.

Η Ασημίνα είναι πιο καθαρό παιδί από την Κατερίνα, πιο αφελής και παρορμητική. Η Κατερίνα είναι εγκέφαλος, αυτό είδα! Είναι πανέξυπνη, το ξέρει το παιχνίδι καλύτερα από τον καθένα.

Ο Τζέιμς με βοήθησε πολύ, είναι φίλος μου χρόνια. Αν έμενα αυτό που θα γινόταν δεν θα είχε προηγούμενο στην ελληνική τηλεόραση», είπε ο πρώην παίκτης του Survivor.

Bόμβες Λαμάι για το Survivor!ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*!Bόμβες Λαμάι για το Survivor!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις