bwin: Derby Challenges με απίστευτο έπαθλο* μετρητών!

bwin: Derby Challenges με απίστευτο έπαθλο* μετρητών!

Η bwin κάνει σέντρα στα ντέρμπι του Σαββατοκύριακου, προσφέροντας απίστευτο έπαθλο* μετρητών από τα Derby Challenge”!

Παίζουν απίστευτα έπαθλα* μετρητών από τα Derby Challenges; Παίζει bwin! Η ποδοσφαιρική δράσης ξεκινά στην κορυφαία στοιχηματική πλατφόρμα κι εσύ έχεις παίρνεις την μπάλα στα… χέρια σου. Τα έπαθλα* μετρητών έρχονται στην bwin. 

bwin – Έπαθλα μετρητών* από τα Derby Challenges!

Σούπερ αναμετρήσεις, κορυφαία ντέρμπι και μοναδικές ποδοσφαιρικές στιγμές έρχονται αυτή την Κυριακή σε Ελλάδα, Αγγλία, Ισπανία και Ιταλία! Για το Ελληνικό Πρωτάθλημα το ντέρμπι «αιωνίων», ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στη Λεωφόρο έρχεται σε πρώτο πλάνο. Την πορεία προς την κατάκτηση του τίτλου στην Premier League, θέλει να συνεχίσει η Λίβερπουλ, που φιλοξενεί την Άρσεναλ, με τους «κανονιέρηδες» να ψάχνουν σημείο… αντεπίθεσης! Η Μαδρίτη «χωρίζεται» στα δύο με το “Derbi Madrileño”. Η Ρεάλ υποδέχεται την Ατλέτικο, με τα πρόσφατα ντέρμπι τους να υπόσχονται γκολ και συγκινήσεις! Στα… κόκκινα και η Serie A, με το απόλυτο ντέρμπι της Ιταλίας. Μάχη κορυφής στο “Giuseppe Meazza” με την πρωτοπόρο Ίντερ να παίζει κόντρα στη Γιουβέντους και τις δύο ομάδες να χωρίζει μόλις ένας βαθμός!

Παίζουν Derby Challenges με απίστευτο έπαθλο μετρητών*; Παίζει bwin!

Ο μοναδικός κόσμος των σπορ απλώνεται στην bwin! Στην πιο σύγχρονη πλατφόρμα που είχαμε ποτέ, βρίσκεις καθημερινά Ενισχυμένες Αποδόσεις, ενώ με το εκπληκτικό Build A Bet*, μπορείς να συνδυάζεις πολλές αγορές σε ένα στοίχημα από τον ίδιο αγώνα. Την ίδια ώρα μπορείς να παρακολουθείς τους αγώνες από τα σημαντικότερα πρωταθλήματα από το κινητό, το λαπ τοπ, τον υπολογιστή ή το τάμπλετ σου. 

Όλα αυτά κι ακόμα περισσότερες επιλογές σε περιμένουν στην bwin. Στην κορυφαία στοιχηματική πλατφόρμα, εκεί όπου τα Derby Challenges, προσφέρουν απίστευτο έπαθλο* μετρητών!

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις