Το δέσιμο δίνει το 2.55

προγνωστικά

Προγνωστικά: Ο #Jimandrez επιστρέφει με στήλη γεμάτη με γκολ και μία πρόκριση από Ασία και Ιταλία σε τιμές που φτάνουν το 2.55.

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη Παρασκευής με ασιατικό και ιταλικό ενδιαφέρον και ποδοσφαιρική επιστροφή στα προγνωστικά μας. Πάμε να δούμε αμέσως τις επιλογές μας για απόψε.

Προγνωστικά: Πίστη στις σταθερές

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση ανάμεσα σε Τατζικιστάν και Ιορδανία. Ενδιαφέρουσα συνάντηση ανάμεσα στην φιλόδοξη ομάδα του Αλ-Ταμάρι και την πρωτάρα αρμάδα του Σεγκρ. Αμφότερες έδειξαν θέληση για δημιουργία στα παιχνίδια τους και από άμυνα δεν σκαμπάζουν και πολλά, οπότε το ματς υπόσχεται γκολ. Ούτε ιδιαίτερη διάθεση για σκοπιμότητα υπάρχει στις δύο πλευρές αφού δεν υπάρχουν τα υλικά στα μετόπισθεν που μπορούν να διατηρήσουν το μηδέν. Το ματς ενδέχεται να ανοίξει, το να μπουν έστω δύο γκολ στο ματς είναι πιθανό και αποτελεί την πρώτη επιλογή ανοίγει την δυάδα μας.

Συνεχίζουμε με το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Αυστραλία και Νότια Κορέα, ένα ματς που αναμένεται να έχει… χαρακτήρα τελικού. Το 2015 αναμετρήθηκαν στον αντίστοιχο τελικό της διοργάνωσης και τα καγκουρό κατέκτησαν την πρώτη θέση. Η παρέα του Σον δυσκολεύτηκε αρκετά απέναντι στη Σαουδική Αραβία, έχοντας σοβαρά αμυντικά προβλήματα ενώ εκείνη του Ιρβάιν επικράτησε στο χαλαρό της Ινδονησίας. Μπορεί η Αυστραλία να έχει πιο στιβαρή άμυνα ωστόσο η Κορέα μπορεί να φτάσει στην μεγάλη πρόκριση καθώς διαθέτει λύσεις και ρόστερ πιο ψημένο από την καινούργια φουρνιά της Αυστραλίας. Η πρόκριση της μας δίνει μία δυάδα που υπερδιπλασιάζει.

Λέτσε – Φιορεντίνα

Συνέχεια με την αναμέτρηση της Λέτσε με τη Φιορεντίνα. Ωραίο παιχνίδι κόντρα σε δύο ομάδες που έχουν διαφορετικούς στόχους και φιλοδοξίες. Οι γηπεδούχοι καίγονται αφού το αρνητικό τους σερί δεν έχει σταματημό παρά την εξαιρετική τους εικόνα τελευταία. Στη Γένοβα δημιούργησαν 19 ευκαιρίες, σκόραρε ένα γκολ αλλά… δεν πήραν ούτε βαθμό στο τέλος οπότε τώρα μπαίνουν σε ένα ρυθμό do or die. Η ομάδα της Φλωρεντίας ηττήθηκε από την Ίντερ, έχασε πέναλτι και γενικά θέλει να βγάλει αντίδραση για να διατηρηθεί στην εξάδα.

Με τούτα και με εκείνα το αμφίτερμα κοντά στον διπλασιασμό αξίζει.

Δυάδα απόδοσης 2.55
13:30
Τατζικιστάν - Ιορδανία
Over 1,5
1.48
17:30
Αυστραλία - Νότια Κορέα
Πρόκριση: Νότια Κορέα
1.62
BET: 20 units
Μονό
21:45
Λέτσε - Φιορεντίνα
Goal/goal
1.98
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις