ΠΑΟΚ – ΑΕΚ ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

σημείο ημέρας.

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση ΠΑΟΚ – ΑΕΚ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Κυριακής. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. ΠΑΟΚ – ΑΕΚ προγνωστικά

  • «Γήπεδο Τούμπας» (28.703), Θεσσαλονίκη.
  • Διαιτητής: Αλιγιάρ Αγκάγεφ.
  • Πρώτος γύρος: ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 2-0.
  • Η ΑΕΚ μετρά πέντε νίκες στα τελευταία έξι ματς απέναντι στον ΠΑΟΚ.
  • Στις έξι τελευταίες αναμετρήσεις τους επιβεβαιώθηκε το no goal.
  • Στην έδρα του ΠΑΟΚ, τα τελευταία πέντε μεταξύ τους παιχνίδια είχαν under 2,5 γκολ.

Ρεπορτάζ ΠΑΟΚ

Παρότι δυσκολεύτηκε αρκετά στο Περιστέρι, τελικά ο ΠΑΟΚ πήρε το διπλό επί του Ατρομήτου με 2-0 και παρέμεινε στην κορυφή. Μετά από πολλές χαμένες ευκαιρίες κι ένα γκολ που αμφιλεγόμενα ακυρώθηκε στο 41’, ο «δικέφαλος του βορρά» βρήκε τη λύση με γκολ του Σβαμπ στο 89’. Ο Κωνσταντέλιας εκμεταλλεύτηκε τραγικό λάθος του γκολκίπερ των γηπεδούχων και με φανταστικό τελείωμα έστειλε την μπάλα στην ανυπεράσπιστη εστία των γηπεδούχων για το τελικό 0-2 στις καθυστερήσεις. Έτσι, η ομάδα του Λουτσέσκου (ο οποίος ανανέωσε μέχρι το 2027) διατήρησε το +2 από την ΑΕΚ και στο +3 από τον Παναθηναϊκό.

Stat attack: Μετρά 16 νίκες στα τελευταία 17 επίσημα ματς.

Απουσίες: Μοναδική απουσία αυτή του Μιχαηλίδη που τραυματίστηκε στην προπόνηση.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κοτάρσκι – Σάστρε, Κετζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα – Οζντόεφ, Μεϊτέ – Ντεσπόντοφ, Μουργκ, Τάισον – Μπράντον Τόμας.

Ρεπορτάζ ΑΕΚ

Πανηγύρισε επιβλητική νίκη κόντρα στον Αστέρα με 4-2, κι έτσι έφτασε τις τρία σερί τρίποντα η ΑΕΚ. Για άλλη μια φορά ο Πόνσε έκανε εξαιρετική εμφάνιση πετυχαίνοντας δύο γκολ σε δύο λεπτά, ενώ ο Ζουκάνοβιτς με αυτογκόλ στο 43’ διαμόρφωσε το 3-0 για τους γηπεδούχους. Ο Μπαρτόλο μείωσε με πέναλτι στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, με τον Λιβάι Γκαρσία (76’) και τον Μιριτέλο (90’) να βρίσκουν δίχτυα για το τελικό 4-2. Η Ένωση παρέμεινε στη δεύτερη θέση και στο κυνήγι του ΠΑΟΚ, αλλά και στο +1 από τον τρίτο Παναθηναϊκό.

Stat attack: Στα τελευταία οκτώ ματς πρωταθλήματος επιβεβαιώθηκε το over 2,5.

Απουσίες: Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Άμραμπατ και Σιμάνσκι.

Πιθανή ενδεκάδα (4-1-3-2): Στάνκοβιτς – Ρότα, Μουκουντί, Βίντα, Σιντιμπέ – Γιόνσον – Ελίασον, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς – Λ. Γκαρσία, Πόνσε.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ προγνωστικά

Δεύτερη φορά σε σύντομο χρονικό διάστημα για τον ΠΑΟΚ που παίζει την πρωτιά εντός έδρας. Ίσως αυτή τη φορά να έχει πιο δύσκολη αποστολή, αφού η ΑΕΚ δείχνει να είναι φόρμα. Ακόμα κι έτσι, οι γηπεδούχοι κρίνονται δίκαια το φαβορί σε μια αναμέτρηση που δύσκολα θα μείνει σε χαμηλό σκορ. Θα πάμε με το over 2,5 στο 1.85 της Interwetten.

Μονό
20:00
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ
Over 2,5
1.85
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις