Αγαπημένη συνήθεια Σαββάτου στο 3.40

Αγαπημένη συνήθεια Σαββάτου στο 3.40

Με τέσσερις αγώνες σε Ελλάδα και Αγγλία ασχολείται ο #Nikolas43 στους οποίους βλέπει γκολ και εκπλήξεις στο 3.40.

Καλησπέρα σε όλους, όπως κάθε Σάββατο έτσι και σήμερα το πρόγραμμα είναι γεμάτο. Εννοείται πως η Αγγλία και η Ελλάδα έχουν την προτίμηση μου. Πάμε στα προγνωστικά. 

Προγνωστικά Σαββάτου: Σάντερλαντ – Στόουκ

Τα έχω πει πολλές φορές για την Σάντερλαντ, απρόβλεπτη ομάδα. Τη μια εβδομάδα είναι στα πλέι οφ, δυο αγωνιστικές και δυο ήττες μετά τέσσερις θέσεις πιο κάτω. Είναι από τις λίγες ομάδες που δεν μπορώ να ψυχολογήσω σχετικά με το που θα τερματίσει. Αντιθέτως η αντίπαλος της η Στόουκ είναι μια ομάδα με τα σκαμπανεβάσματα της και στόχο την παραμονή στην κατηγορία. Ένα παιχνίδι που όσο εύκολα μπορεί να έρθει στον άσο το ίδιο εύκολα μπορεί να έρθει και διπλό. Αήττητη η Στόουκ στα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της με ωραίο στατιστικό ότι σκοράρει σε όλα. Πολύ πιθανό το over 2,5 στο 1.99.

Λίνκολν – Πιτέρμπορο 

Σε κακό φεγγάρι η Λίνκολν καθώς μετράει εννέα παιχνίδια χωρίς νίκη με έντεκα γκολ παθητικό. Δεν έχει αγχωθεί ακόμα καθώς είναι στη δωδέκατη θέση με τα αποτελέσματα της όμως δεν ξέρει τι ξημερώνει. Η Πιτέρμπορο με νίκη έχει την ευκαιρία να βρεθεί στην κορυφή της League one. Με μια μόλις ήττα στα τελευταία 14 παιχνίδια παρακαλώ, στα οποία μπήκανε συνολικά 48 γκολ, σχεδόν 3,5 γκολ ανά παιχνίδι. 13 over σε 14 παιχνίδια μόνο τυχαίο δεν είναι. Γιατί όχι και σήμερα λοιπόν. Over 2,5 στο 1.94.

Ρέντινγκ – Λέιτον Όριεντ

Νίκη ανάσα για τη Ρέντινγκ στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στη Ντέρμπι. Οι γηπεδούχοι που πίστευαν σε άμεση επιστροφή στην Championship έχουν μπλέξει στη μάχη της παραμονής. Από την άλλη η Λέιτον Όριεντ ενώ όλοι πίστευαν ότι θα ζοριστεί είναι άνετη στη δέκατη θέση. Οι τελευταίες νίκες της με αποκορύφωμα το 0-3 στην έδρα της πρωτοπόρου Πόρτσμουθ έχουν παίξει το ρόλο τους. Το άγχος το έχει η Ρέντινγκ και όσο δεν σκοράρει το άγχος και η πίεση θα μεγαλώνουν. Εδώ λοιπόν καθαρά λόγο απόδοσης στο 2.80 θα πάω με το διπλό της Λέιτον. 

Παναιτωλικός – Λαμία

Ο Παναιτωλικός δεν έχει ξεμπλέξει, παρόλο που η Κηφισιά και ο ΠΑΣ Γιάννενα είναι τα πρώτα φαβορί για υποβιβασμό. Δεν είναι κανένα φόβητρο οι Αγρινιώτες φέτος. Η Λαμία είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, καθώς ο Βόκολος έχει δημιουργήσει ένα σύνολο δυνατό ικανό να κάνει τη ζημιά. Υπάρχει διαφορά δυναμικότητας και αυτό το βλέπουμε στη βαθμολογία. Η Λαμία στην έβδομη θέση που είναι και το ταβάνι της. Όταν όμως η απόδοση της καλύτερης ομάδας είναι στο 3.40 πως να μην ποντάρω το διπλό.       

Αγαπημένη συνήθεια Σαββάτου στο 3.40ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*!Αγαπημένη συνήθεια Σαββάτου στο 3.40

Μονό
17:00
Σάντερλαντ - Στόουκ
Over 2,5
1.99
BET: 40 units
Μονό
17:00
Λίνκολν - Πιτέρμπορο 
Over 2,5
1.94
BET: 40 units
Μονό
17:00
Ρέντινγκ - Λέιτον Όριεντ
2
2.80
BET: 20 units
Μονό
17:30
Παναιτωλικός - Λαμία
2
3.40
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις