Σε τροχιά τίτλου η «Μεγάλη Κυρία»

προγνωστικά

Προγνωστικά: Ο #Xose επιστρέφει με στήλη και προγνωστικά που έχουν στο επίκεντρο την Γερμανία αλλά και την Ιταλία.

Καλησπέρα σε όλους. Σάββατο σήμερα και προγνωστικά από την Γερμανία και Ιταλία στο μενού μας και προγνωστικά σε Γερμανία και Ιταλία.

Προγνωστικά: Ανωτερότητα και γκολ

Με ισάριθμες ήττες έχουν μπει στη νέα χρονιά οι δύο ομάδες και θέλουν όσο τίποτα να επιστρέψουν στα τρίποντα. Η Στουτγκάρδη ποντάρει πολλά στην έδρα της αλλά η Λειψία μόνο εύκολο εμπόδιο δεν θα είναι. Το κίνητρο που έχουν οι δύο ομάδες για το τρίποντο αλλά και η έφεση τους στο γκολ θα μας οδηγήσει στο over 2,75 που παίζει σε τιμή 1,70.

Με τον Βλάχοβιτς να λύνει τον γόρδιο δεσμό η Γιουβέντους πέρασε απο την έδρα της Λέτσε και απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής με ένα ματς όμως περισσότερο. Κόντρα στη προτελευταία Έμπολι το τρίποντο επιβάλλεται για αυτό και θα παραταχθεί επιθετικά απο το πρώτο λεπτό. Νίκη ανάσα πήρε η Έμπολι απέναντι στη Μόντσα με τη μάχη της παραμονής να έχει ανάψει για τα καλά. Ασο με -1,25 χάντικαπ η επιλογή μας και anytime σκόρερ Ντούσαν Βλάχοβιτς.

Μονό
16:30
Στουτγκάρδη - Λειψία
Over 2,75
1.72
BET: 30 units
Μονό
19:00
Γιουβέντους - Έμπολι
1 (-1,25)
1.72
BET: 30 units
Ειδικό
19:00
Γιουβέντους - Έμπολι
Anytime scorer Βλάχοβιτς
1.95
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις