Έκτακτη προειδοποίηση από τον Σάκη Αρναούτογλου!

Έκτακτη προειδοποίηση από τον Σάκη Αρναούτογλου!

Έρχονται μπόρες χιονιού στην Ελλάδα! Πότε θα ξεσπάσουν και ποιες περιοχές κινδυνεύουν σύμφωνα με τον κορυφαίο μετεωρολόγο Σάκη Αρναούτογλου;
Χαμηλές θερμοκρασίες περιλαμβάνει η πρόγνωση του καιρού για τις επόμενες ημέρες, ενώ δε θα λείψει και η εμφάνιση του χιονιού.
Συγκεκριμένα, το πρωί της Τετάρτης θα έχουμε συννεφιά σε κεντρική Εύβοια, Σποράδες και Κρήτη, ενώ στην υπόλοιπη Ελλάδα θα έχουμε λιακάδα.
Από το μεσημέρι έως και το βράδυ θα σημειωθούν κατά τόπους συννεφιές, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται στους 11 βαθμούς στα κεντρικά, στα βόρεια από 5 έως 11 και στα νότια στους 14. Δυτικά το θερμόμετρο θα φτάσει τους 14 και ανατολικά από 13 έως 15. Συγκεκριμένα, στην Αττική ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 5 έως 12 βαθμούς και στη Θεσσαλονίκη από 3 έως 9.
Την Πέμπτη θα αρχίσουν πιο έντονες συννεφιές από τα βόρεια, που την Παρασκευή θα μετατραπούν σε βροχές και μπόρες στο βορειοανατολικό Αιγαίο. Συννεφιά στο Αιγαίο και το Σάββατο με λίγες μπόρες στο κεντρικό Αιγαίο, με την πρόγνωση της Κυριακής να περιλαμβάνει και μπόρες και χιονόνερο σε Αιγαίο, ανατολική Στερεά Ελλάδα και Βοιωτία.
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις