Σαλερνιτάνα – Ρόμα ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

σημείο ημέρας.

Σαλερνιτάνα - Ρόμα προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Σαλερνιτάνα – Ρόμα ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Δευτέρας.  Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Σαλερνιτάνα – Ρόμα προγνωστικά

  • «Στάδιο Αρέκι» (37.800), Σαλέρνο.
  • Διαιτητής: Μάρκο Ντι Μπέλο.
  • Πρώτος γύρος: Ρόμα – Σαλερνιτάνα 2-2.
  • Η Ρόμα έχει απολογισμό 4-2-1 απέναντι στην Σαλερνιτάνα, αγνοώντας την ήττα στις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις τους.
  • Σε έξι από τα επτά μεταξύ τους ματς επιβεβαιώθηκε το over 2,5, ενώ πέντε φορές συνδυάστηκε με το goal/goal.

Ρεπορτάζ Σαλερνιτάνα

Παρότι φάνηκε πως κόντρα στην Τζένοα θα έβαζε τέλος στο σερί ηττών που έτρεχε, τελικά η Σαλερνιτάνα για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι δεν κατάφερε να πάρει βαθμό. Ο Μαρτεγκάνι την έβαλε μπροστά στο σκορ στο δεύτερο λεπτό, όμως η ισοφάριση δεν άργησε να έρθει από τον Ρετέγκι. Τελικά οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και δεύτερο τέρμα με πέναλτι του Γκούντμουντσον στο 58’, βυθίζοντας ακόμα περισσότερο την Σαλερνιτάνα στον πάτο της βαθμολογίας. Η ομάδα του Ιντσάγκι παρέμεινε στους 12 βαθμούς και στο -6 από την έξοδο από τον υποβιβασμό.

Stat attack: Μετρά πέντε συνεχόμενα goal/goal & over 2,5 εντός έδρας.

Απουσίες: Οι τραυματίες Φάτσιο, Ντιά και Πιρόλα κι οι διεθνείς Γιοβάνε και Κουλιμπαλί παραμένουν εκτός.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-2-1): Οτσόα – Πιερότσι, Γκιομπέρ, Ντανίλιουκ, Μπράνταριτς – Μαρτεγκάνι, Ματζόρε, Μπάσιτς – Καντρέβα, Τσαουνά – Σιμί.

Ρεπορτάζ Ρόμα

Θετικό πρόσημο είχε το ντεμπούτο του Ντε Ρόσι στον πάγκο της αγαπημένης του Ρόμα, καθώς συνδυάστηκε με νίκη επί της Βερόνα. Με δύο γκολ στο διάστημα 19’-25’ από τον Λουκάκου και τον Πελεγκρίνι αντίστοιχα, οι Ρωμαίοι πήραν ένα προβάδισμα που δεν έμελλε να χάσουν μέχρι το τέλος. Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την πίεσή τους και προειδοποίησαν με το χαμένο πέναλτι του Τζούριτς στο 64’. Τελικά ο Φορολούνσο μείωσε στο 76’, δίχως να καταφέρει να ξαναβάλει στο ματς την ομάδα του. Ακολούθησε η φιλική νίκη με 2-1 απέναντι στην Αλ Σαμπάμπ.

Stat attack: Μετρά τέσσερις συνεχόμενες ήττες σε επίσημα εκτός έδρας ματς.

Απουσίες: Ο Σπινατσόλα μπήκε στη λίστα των τραυματιών μαζί με τον Έιμπραχαμ, τον Σμόλινγκ και τον Σάντσες. Παραμένουν με τις εθνικές τους ομάδες οι Εντικά και Αζμούν, ενώ ο Παρέδες θα απουσιάσει λόγω τιμωρίας.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-2-1): Πατρίσιο – Κάρσντορπ, Μαντσίνι, Γιορέντε, Κρίστενσεν – Μπόβε, Κριστάντε, Πελεγκρίνι – Ελ Σαραουί, Ντιμπάλα – Λουκάκου.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Σαλερνιτάνα – Ρόμα προγνωστικά

Αν θέλει η Ρόμα να μπει στη διεκδίκηση της τέταρτης θέσης, πρέπει τέτοια παιχνίδια να τα κερδίζει. Ωστόσο, ακόμα κι αν είναι σε κακή κατάσταση οι γηπεδούχοι, δεν αξίζει την εμπιστοσύνη μας ακόμα η ομάδα του Ντε Ρόσι. Αμφότερες δέχονται πολλά γκολ αλλά βρίσκουν και λύσεις στην επίθεση, οπότε το 1.97 της Interwetten για το over 2,5 έχει αξία σαν επιλογή.

Μονό
21:45
Σαλερνιτάνα - Ρόμα
Over 2,5
1.97
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις