Τους αδικούν οι αποδόσεις στο 2.30

Τους αδικούν οι αποδόσεις στο 2.30

Προγνωστικά: Ο #Jimandrez ασχολείται ενεργά στη στήλη του απόψε με το Κύπελλο Αφρικής και Ασίας σε αποδόσεις άνω του διπλασιασμού.

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη Τετάρτης και επιστροφή στο γράψιμο και στα προγνωστικά ημέρας. Κύπελλο Ασίας και Κόπα Άφρικα απόψε στα προγνωστικά μας με μία δυάδα και δύο επιλογές αρκετά καυτές. Πάμε να δούμε.

Προγνωστικά: Αδικούνται Λίβανος και Λ.Δ.Κ

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση του Λιβάνου με την Κίνα. Η ομάδα του Ραντούλοβιτς στην πρεμιέρα στάθηκε αρκετά καλά και το τελικό 3-0 δεν λέει την αλήθεια σε καμία περίπτωση αφού προσπάθησε αρκετά, έχασε ευκαιρίες αλλά υπερίσχυσε στο τέλος η ποιότητα των γηπεδούχων. Δεν έχει άλλα περιθώρια και τα παιχνίδια ανάμεσα σε Κίνα και Τατζικιστάν πρέπει να τα χτυπήσει εάν θέλει να προκριθεί. Από την άλλη η παρέα του Γου Λέι ήταν κάκιστη στη δική της πρεμιέρα, έχει σοβαρά προβλήματα στην δημιουργία της και γενικά δεν θυμίζει την ομάδα που κάποτε είχε πάει στο Μουντιάλ. Το ποδοσφαιρικό επίπεδο της Κίνας έχει μείνει στάσιμο και πολλές χώρες την έχουν ξεπεράσει. Το σετ δεν λέει την αλήθεια, ο Λίβανος θα παλέψει σκληρά για έναν βαθμό. Η διπλή ευκαιρία του 1Χ μπαίνει στις επιλογές μας.

Συνέχεια με την αναμέτρηση ανάμεσα στην Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό και την Ζάμπια. Ωραίο παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο εξαιρετικές ομάδες. Το άλλοτε Ζαίρ με τον Μπακαμπού ηγέτη και τους Βίσα, Μπονγκοντά και Μουτουσαμί να ακολουθούν. Ποιοτική ομάδα που έχει μείνει καιρό μακριά από τις διακρίσεις ενώ απέναντι της θα βρει ένα μαχητικό σύνολο το οποίο βέβαια στερείται ποιότητας και εμπειρίας. Το ματς… μπορεί να καταλήξει στην ισοπαλία αλλά εάν δε γίνει αυτό η ΛΔΚ μπορεί να κάνει την νίκη, είναι άδικος ο φαβοριτισμός της Ζάμπιας. Το 1Χ και εδώ για μία δυάδα υπερδιπλασιασμού.

Δυάδα απόδοσης 2.30
13:30
Λίβανος - Κίνα
1.55
22:00
Λ.Δ Κονγκό - Ζάμπια
1.47
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις