Έχει ελπίδες στο 5.10 η Φούλαμ

Προγνωστικά

Με τρεις δυνατές επιλογές σε Ελλάδα και Αγγλία επιστρέφει ο #Nikolas43, με αποκορύφωμα το 5.10 στο Λονδίνο

Καλησπέρα σε όλους, τρεις επιλογές έχω από το πρόγραμμα του Σαββάτου, και φυσικά η Αγγλία έχει την τιμητική της. Υπάρχει όμως και το Ατρόμητος – ΟΦΗ που δεν περνάει απαρατήρητο. Πάμε στα προγνωστικά. 

Προγνωστικά: Τσέλσι – Φούλαμ 

Γειτονικό ντέρμπι στο δυτικό Λονδίνο ανάμεσα σε Τσέλσι και Φούλαμ καθώς τα γήπεδα τους είναι ελάχιστα χιλιόμετρα μακριά. Η γνώμη μου για την Τσέλσι γνωστή και δεν αλλάζει, επιστρέφει εκεί που αξίζει. Σιγά σιγά θα έχει στόχο την παραμονή και όλα θα κυλούν αρμονικά. Κάνει μια αλλοπρόσαλλη χρονιά καθώς μπορεί να κερδίσει και να χάσει από οποιονδήποτε. Από την άλλη η Φούλαμ εκεί που δείχνει ατσάλινη μετατρέπεται σε πλαστικό. Μοιράζει πεντάρες, χάνει από Μπόρνμουθ και Μπέρνλι και στη συνέχεια κερδίζει την Άρσεναλ. Είναι ένας γρίφος αλλά τουλάχιστον αξίζει να ρισκάρεις. Την Τσέλσι δεν την εμπιστεύομαι και φυσικά το 5.10 της Φούλαμ δεν γίνεται να το αφήσω, έστω και σε ένα μικρό fun bet. Ξέρω πως στον πρώτο γύρο η Τσέλσι κέρδισε 2-0, ξέρω πως η Φούλαμ έχει πολλά χρόνια να κάνει διπλό, ε κάποια στιγμή πρέπει. 

Ατρόμητος – ΟΦΗ 

Εδώ έχουμε βίους αντίθετους. Αν γυρίσουμε πίσω στην 7η αγωνιστική της Stoiximan Super League θα δούμε τον ΟΦΗ στην έκτη θέση με τα μεγάλα αποτελέσματα στην έδρα του, ενώ τον Ατρόμητο στην προτελευταία θέση. Στο σήμερα λοιπόν και την 17η αγωνιστική, ο Ατρόμητος είναι ένα βαθμό μακριά από την εξάδα και ο ΟΦΗ τέσσερις βαθμούς μακριά από το να μπλέξει άσχημα. Και οι δυο έχουν αλλάξει προπονητή. Για τον Μελ του ΟΦΗ είναι ακόμα νωρίς, δεν έχει κάνει νίκη ακόμα βέβαια αλλά φαίνεται το πράγμα. Στα καφενεία του Ηρακλείου λένε ότι δεν βγάζει την παρέλαση του Μαρτίου. Εγώ πιστεύω ούτε τη γιορτή της Υπαπαντής (2 Φεβρουαρίου). Η φόρμα τους δείχνει άσο, όπως επίσης και over 2,5 ένα combo σε απόδοση 3.75. Εκτός αν έρθει κανένα ξαφνικό ξέσπασμα του ΟΦΗ, αν και δύσκολο. 

Προγνωστικά: Ίπσουιτς – Σάντερλαντ 

Πολύ ωραία αναμέτρηση στο «Πόρτμαν Ρόουντ» του Ίπσουιτς ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και την Σάντερλαντ. Η γηπεδούχος ομάδα σταθερά ψηλά στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Νιώθει έντονα την πίεση της Σαουθάμπτον και της Λιντς, καθώς η πρώτη Λέστερ έχει χτίσει μια διαφορά δέκα βαθμών. Μετά από ένα σερί 0-4-1 κέρδισε την Γουίμπλεντον και πήρε ψυχολογία για τη συνέχεια. Η Σάντερλαντ είναι στην έκτη θέση είναι μέσα στο κόλπο των πλέι οφ που είναι και ο κύριος στόχος της. Επίσης δύσκολο το έργο της καθώς από κάτω έχει έξι ομάδες με μόλις τέσσερις βαθμούς διαφορά. Έχασε από τη μισητή Νιούκαστλ στην έδρα της για το κύπελλο, ένα παιχνίδι που οι οπαδοί της θα αντάλλασσαν και την άνοδο για να το κερδίσουν. Γενικά τα παιχνίδια τους έχουν γκολ και με βάση το ότι δεν μπορεί να γίνει ένα κλειστό παιχνίδι θα πάω με το over 2,5 σε απόδοση 1.93.

Έχει ελπίδες στο 5.10 η ΦούλαμΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*!Έχει ελπίδες στο 5.10 η Φούλαμ

Fun bet
14:30
Τσέλσι - Φούλαμ
2
5.10
BET: 10 units
Combo
19:00
Ατρόμητος - ΟΦΗ
1 & over 2,5
3.75
BET: 20 units
Μονό
19:30
Ίπσουιτς - Σάντερλαντ
Over 2,5
1.93
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις