ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Ποδαρικό στο 2024 με Κύπελλο Ασίας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 25 ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Ποδαρικό στο 2024 με Κύπελλο Ασίας

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ!

Ποδαρικό στο 2024 με Κύπελλο Ασίας

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με ευρωπαϊκές ματσάρες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Η τελευταία ευκαιρία

προγνωστικά στοιχήματος

Αγγλία και Ευρώπη έως 3.75

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Άστον Βίλα - Ολυμπιακός προγνωστικά

Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

προγνωστικά

Σκληρό καρύδι οι Ρωμαίοι

Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ανατροπές στο 6.20 στον 2ο ημιτελικό

Ανατροπές στο 6.20 στον 2ο ημιτελικό

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (2/5)

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (2/5)

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Ποδαρικό στο 2024 με Κύπελλο Ασίας

προγνωστικά

Μακροχρόνια προγνωστικά από το Κύπελλο Ασίας περιέχει η σημερινή στήλη του #Psyradios, ο οποίος όμως δεν ξεχνά την αγαπημένη του Γερμανία!

Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλες και όλους. Εύχομαι ολόψυχα υγεία και μπόλικη τύχη σε εσάς και τις οικογένειές σας. Πάει αρκετός καιρός που έχουμε να τα πούμε από αυτή τη γωνιά, ομολογώ όμως, ότι ο Δεκέμβρης ήταν ένας δύσκολος μήνας εξαιτίας κάποιων προσωπικών θεμάτων, ενώ η ανατολή του νέου έτους με βρήκε και ασθενή λόγω γρίπης. Τα προβλήματα παραμερίστηκαν, η γρίπη υποχώρησε και ακριβώς στην επανέναρξη της αγαπημένης Bundesliga αλλά και την έναρξη του Κυπέλλου Ασίας δηλώνω βροντερό παρών, αφού με τόσα ματς στο Κατάρ αυτό το μήνα, η στήλη θα είναι σχεδόν καθημερινά παρούσα με προγνωστικά και δυνατές επιλογές.

Μακροχρόνια προγνωστικά

Πάει κάτι παραπάνω από ένας χρόνος που η Αργεντινή σήκωσε το Παγκόσμιο Κύπελλο στα γήπεδα του Κατάρ και η δράση επιστρέφει στις ίδιες πόλεις και γήπεδα, αυτή τη φορά για να αναδειχθεί ο Πρωταθλητής Ασίας με 24 ομάδες να διεκδικούν το βαρύτιμο τρόπαιο. Δεν χρειάζεται να αναφέρω τη συμπάθεια που τρέφω για τις ασιατικές ομάδες, αλλά ούτε τα λάθη των στοιχηματικών εταιρειών σε τέτοιες διοργανώσεις.

Η διεξαγωγή του τουρνουά τον επόμενο μήνα περιλαμβάνει έξι ομίλους των τεσσάρων ομάδων, με τις δύο πρώτες να περνούν στη φάση των νοκ άουτ και τις τέσσερεις καλύτερες τρίτες ομάδες να συμπληρώνουν τις 16 καλύτερες. Πολυνίκης του θεσμού η Ιαπωνία με τέσσερεις τίτλους και τρέχουσα Πρωταθλήτρια την ομάδα του Κατάρ.

Τα πράγματα βάσει προγράμματος μοιάζουν ιδανικά για τους Ιάπωνες, οι οποίοι πληρώνουν 3.00 για να κατακτήσουν το τίτλο, ενώ Νότια Κορέα, Ιράν και Αυστραλία ακολουθούν και πληρώνουν αρκετά καλά. Παρακολουθώντας τόσο καιρό όλες τις ομάδες, θεωρώ πολύ πιθανό μια εκ των φιναλίστ να είναι η Ιαπωνία, αν και πάσχει φέτος λίγο σε καίριες θέσεις της άμυνας και κυρίως αυτή του τερματοφύλακα.

Η μάχη θα δοθεί ανάμεσα σε Κορέα και Ιράν που καλώς εχόντων των πραγμάτων θα συναντηθούν στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Το Ιράν έχει τρομερή εμπειρία αλλά στηρίζεται στο πλέον γηρασμένο ρόστερ της διοργάνωσης, ενώ τα αστέρια της όπως ο Ταρεμί, ο Αζμούν και ο Γιάχαμπανκς δεν βρίσκονται και στη καλύτερη δυνατή κατάσταση. Αντίθετα, οι Νοτιοκορεάτες με τον Κλίνσμαν στο πάγκο τους, έχουν γεμάτο ρόστερ σε όλες τις θέσεις συνδυάζοντας ποιότητα και παραστάσεις από τα κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου.

Δύο μακροχρόνιες επιλογές θα κρατήσω λοιπόν. Διπλή ευκαιρία κατάκτησης για μια εκ των Ιαπωνίας και Νότιας Κορέας, επιλογή που διπλασιάζει το ποντάρισμα μας, ενώ θα πάρω το ρίσκο στο 5.50 για την κατάκτηση του τροπαίου από τη παρέα του Σον και του Κιμ Μιν Γιάε.

Πρεμιέρα για την οικοδέσποινα

Πρώτο ματς του θεσμού είναι αυτό της οικοδέσποινας ομάδας του Κατάρ εναντίον του Λιβάνου. Οι Καταρινοί μετά την αποτυχία στο Παγκόσμιο Κύπελλο έφεραν στο πάγκο τους τον Κεϊρόζ, μια συνεργασία που όμως διακόπηκε πολύ γρήγορα και τις τύχες της ομάδας ανέλαβε πλέον ο Ισπανός Μαρκέζ. Η ομάδα στηρίζεται σε παίκτες που παίζουν στην εθνική Λίγκα και κυρίως στην Αλ Σαντ.

Ο όμιλος μοιάζει βατός και με τη στήριξη του κόσμου οι οικοδεσπότες θέλουν να ξεκινήσουν με νίκη, απέναντι όμως σε μια ομάδα, η οποία αν κάτι ξέρει να κάνει καλά, αυτό είναι να αμύνεται. Ο Μαυροβούνιος κόουτς Ραντούλοβιτς έχει εξελίξει τους Λιβανέζους αρκετά τα τελευταία χρόνια, με την πρόκριση στην επόμενη φάση να είναι ο στόχος της ομάδας.

Δεν βλέπω έκπληξη στη πρεμιέρα,  αλλά ούτε παρέλαση για τους γηπεδούχους και οικοδεσπότες. Οι παίκτες του Λιβάνου θα στήσουν δύο ζώνες άμυνας, οπότε αναμένω για αρκετή ώρα κλειστό ματς με την ποιότητα όμως του Κατάρ να υπερισχύει εν τέλει με αιχμή του δόρατος τον Άλμοεζ Αλί, ο οποίος είναι το βαρύ χαρτί του Κατάρ με 50 γκολ σε 103 εμφανίσεις με την φανέλα της χώρας του.

Προγνωστικά: Καθαρίζει από νωρίς στην επανέναρξη

Τρεις εβδομάδες πέρασαν και η Bundesliga επιστρέφει με τη τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου και την Μπάγερν να υποδέχεται τη Χόφενχαϊμ στο Μόναχο. Οι γηπεδούχοι θρηνούν την απώλεια του Φρανζ Μπέκενμπαουερ και βρίσκονται στο κυνήγι της Λεβερκούζεν. Δεν θα το κουράσω πολύ, καθώς τα πράγματα στα μάτια μου είναι ξεκάθαρα ως προς την έκβαση του ματς. Η Χόφε έδειξε κουρασμένη πριν τη διακοπή, παρόλα αυτά εκτός έδρας είναι επικίνδυνη και ικανή να σκοράρει, ιδίως τώρα που θα λείπει και ο ηγέτης της βαυαρικής άμυνας Κιμ.

Διαχρονικά το ζευγάρι δίνει πολλά γκολ στα παιχνίδια του, οπότε θα πάω στη νίκη των γηπεδούχων από ημίχρονο σε συνδυασμό με ένα γκολ των φιλοξενούμενων, ενώ θα κρατήσω και τα δυο γκολ των Βαυαρών στα πρώτα 45 λεπτά του ματς, καθώς μετρούν ήδη 21 γκολ σε αυτό το διάστημα τη φετινή σεζόν, ενώ στα τελευταία έξι από τα επτά ματς εναντίον της Χόφε έχει επιβεβαιωθεί η συγκεκριμένη επιλογή.

Δες όλο το live bet του Psyradios με ένα κλικ

Combo
18:00
Κατάρ - Λίβανος
1 & under 3,5 & over 0,5 σουτ στην εστία Άλμοεζ Αλί
2.40
BET: 20 units
Combo
21:30
Μπάγερν Μονάχου - Χόφενχαϊμ
1 ημίχ./1 τελ. & goal/goal
2.90
BET: 10 units
Μονό
21:30
Μπάγερν Μονάχου - Χόφενχαϊμ
Μπάγερν Μονάχου over 1,5 στο πρώτο ημίχρονο
2.10
BET: 10 units
Μακροχρόνιο Κυπέλλου Ασίας
Κατάκτηση (διπλή ευκαιρία)
Ιαπωνία ή Νότια Κορέα
2.00
BET: 25 units
Μακροχρόνιο Κυπέλλου Ασίας
Κατάκτηση
Νότια Κορέα
5.50
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις