Viva Africa μέχρι 3.85

H άγνωστη ιστορία του Αλιού Σισέ

Ο #Jimandrez επιστρέφει με μακροχρόνια προγνωστικά για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής, με δύο προβλέψεις που ακουμπούν το 3.85.

Καλησπέρα σε όλους. Ο καιρός επιτέλους ήρθε και το Κύπελλο Εθνών Αφρικής εκκινεί σε λίγες ώρες για εμάς τους φιλάθλους της διοργάνωσης. Τα πρώτα μακροχρόνια προγνωστικά είναι έτοιμα και πάμε να δούμε τις επιλογές μας με δύο εκτιμήσεις για ομίλους αλλά και για νικητή.

Προγνωστικά: Πάντα έχει εύνοια η γηπεδούχος

Ξεκινάμε από τα απλά. Η διοργάνωση αυτή πάντα συνδεόταν με την «προώθηση» της γηπεδούχου ομάδας. Το 2015 η Ισημερινή Γουινέα έφτασε ως δια μαγείας στα ημιτελικά, στην προηγούμενη διοργάνωση το Καμερούν «εγκλημάτησε» για να περάσει τους ομίλους και τώρα σε μία χώρα -ξεκάθαρα- που αγαπάει το ποδόσφαιρο, δεν αναμένονται διαφοροποιήσεις. Η Ακτή Ελεφαντοστού που έχει φιλοξενεί το τουρνουά έχει και ποιοτικό ρόστερ, θα έχει και τα σφυρίγματα ενώ έδειξε στα προκριματικά πως «πετάει» με εμφατικές νίκες και εικόνα που παραπέμπει σε ομάδα που έχει ταβάνι τον τελικό.

Στις υπόλοιπες «μεγάλες», δεν υπάρχουν αρκετά πράγματα. Η Αίγυπτος δεν έχει σπουδαίο βάθος πλην του Σαλάχ, που βέβαια θα παλέψει αλλά δεν έχει άλλες λύσεις, η Γκάνα έχει θέματα στα αποδυτήρια και αμυντικά μπάζει, η Νιγηρία παραείναι αφελής (που θα παίξει με βασικό στόπερ τον Τροστ-Εκόνγκ) ενώ το Καμερούν δεν έχει την ίδια αντιμετώπιση διαιτητικά ούτε δείχνει σπουδαία σοβαρότητα. Η Σενεγάλη είναι εκείνη που με αξιώσεις μπορεί να διεκδικήσει κάτι παραπάνω, έχει χτίσει πάνω στις νέες γενιές και με ηγέτες τους Τζάκσον, Μανέ και λοιπά ταλέντα μπορεί να φτάσει έως τον τελικό για το μεγάλο back2back. Το να κατακτήσει τη διοργάνωση η Ακτή Ελεφαντοστού ή Σενεγάλη πληρώνει σχεδόν τέσσερις φορές τα χρήματα μας.

Προγνωστικά: Το Μάλι ξεχωρίζει

Στις πιο «μικρές» ομάδες δεν ξεχωρίζουν αρκετές. Η Αλγερία είναι σε κακό φεγγάρι εδώ και αρκετό καιρό, ενώ η Τυνησία έχει πάρα πολύ σφιχτό κορμό και θέματα επιθετικά. Το Μάλι είναι μία ξεχωριστή περίπτωση. Νεανικός κορμός, πολλές καλές μονάδες (Σαμασέκου, Α. Τραορέ, Χαϊνταρά, Μπισουμά, Νιακατέ) και μπορεί να προκριθεί ως πρώτο από τον όμιλο. Εξάλλου, πλην της Τυνησίας υπάρχουν η άπειρη Ναμίμπια και η Νότια Αφρική που δεν έχει σπουδαίο βάθος. Πληρώνει κοντά στον τριπλασιασμό η πρωτιά του Μάλι, είναι μία ξεκάθαρη επιλογή.

Μακροχρόνιο Κυπέλλου Εθνών Αφρικής
Κατάκτηση (διπλή ευκαιρία)
Ακτή Ελεφαντοστού ή Σενεγάλη
3.85
BET: 35 units
Μακροχρόνιο Κυπέλλου Εθνών Αφρικής
Όμιλος Ε' - 1η θέση
Μάλι
2.80
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις