Για την υπέρβαση στο 2.10

Αν είναι δυνατόν! Τι παίζει με Φαμπιάνο και μεγάλη ελληνική ομάδα;

Προγνωστικά: Ο #Jimandrez επιστρέφει με στήλη προγνωστικών και αναλύει την ημέρα δίνοντας δύο καλοπληρωμένα σημεία.

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη Τετάρτης και σήμερα αναλύουμε την δράση μεσοβδόμαδα με επιλογές σε Ελλάδα και Ιταλία. Πάμε να δούμε τι έχουμε στα προγνωστικά μας.

Προγνωστικά: Πάει για all in ο Άρης

Ξεκίνημα από το Κύπελλο Ελλάδας και την αναμέτρηση ανάμεσα σε ΑΕΚ και Άρη, στο πρώτο από τα δύο μεγάλα ντέρμπι της ημέρας. Για το άλλο αυτό ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό κάθε πρόβλεψη έχει και ένα τεράστιο “αλλά” μέσα της οπότε θα το αφήσουμε απέξω και θα ασχοληθούμε με την αναμέτρηση της Φιλαδέλφειας. Η Ένωση πραγματοποιώντας μέτρια εμφάνιση στον Πειραιά επικράτησε του Ολυμπιακού με 2-1 σε ένα ματς που ξεχώρισε ο Λιβάι Γκαρσία. Βέβαια στο αμυντικό της κομμάτι δεν μπορεί να βαθμολογηθεί με καλό βαθμό εξαιτίας της μεγάλης ανισορροπίας που υπήρχε και της δυσκολίας επικοινωνίας των αμυντικών μεταξύ τους στο transition. Ο Αλμέιδα αναμένεται να κάνει rotation ενώ ο Άρης προέρχεται από σπουδαίο αποτέλεσμα, παίζει όλη την χρονιά του σε αυτά τα ματς και φυσικά ο Μάντζιος έχει δείξει πως ξέρει να τα μελετάει.

Με τα δεδομένα αυτά καταλήγουμε στην κόντρα του φαβορί και στο εξαιρετικά καλοπληρωμένο ασιατικό +1 του διπλού που υπερδιπλασιάζει τα χρήματα μας ενώ μας προσφέρει την επιλογή του void σε περίπτωση νίκης της ΑΕΚ με ένα γκολ διαφορά.

Προγνωστικά: Θα παλέψουν και οι δύο

Κλείνουμε με την αναμέτρηση ανάμεσα σε Μίλαν και Αταλάντα. Αμφότερες θα κυνηγήσουν το Κύπελλο καθώς δεν τους μένει κάποια άλλη διοργάνωση, αμφότερες αναμένεται να δώσουν σημασία στον θεσμό και στο ματς. Η Μίλαν τελευταία έχει ανέβει ενώ οι φιλοξενούμενοι δείχνουν επικίνδυνοι και ειδικά όταν παίζουν με αντιπάλους που έχουν την μπάλα γιατί χτυπούν στην κόντρα.

Με τα δεδομένα αυτά το αμφίτερμα σε αξιόλογη απόδοση αποτελεί την επιλογή μας.

Μονό
19:30
ΑΕΚ - Άρης
2 (+1) AH
2.10
BET: 20 units
Μονό
22:00
Μίλαν - Αταλάντα
Goal/goal
1.75
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις