Τα ντέρμπι ξεκινούν και πληρώνουν έως 4.25

Προγνωστικά

Κυριακάτικη στήλη από τον #Blackbird δίνοντας έμφαση στα προγνωστικά του ελληνικού πρωταθλήματος με επτά επιλογές έως 4.25.

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Ξεκινάει ένας μαραθώνιος με σημαντικές αναμετρήσεις στη Stoiximan Super League. Αρχή από αυτή την αγωνιστική, με αρκετές επιλογές και το ανάλογο ρίσκο φυσικά στα προγνωστικά μας. Επτά επιλογές έβγαλε η σημερινή διαλογή, οπότε δεν θα πάμε με την πεπατημένη στο κομμάτι της ανάλυσης. Λίγα λόγια και περιεκτικά.

Προγνωστικά: Πλειάδα επιλογών έως 4.25 

  • Ξεκινάω από νωρίς το μεσημέρι στην αναμέτρηση του Βόλου με τον Ατρόμητο. Αναμενόμενη ήττα από την ΑΕΚ με 3-0 εκτός έδρας για τους γηπεδούχους, ενώ και πριν διακοπή είχαν ηττηθεί με 0-3 από τον Παναθηναϊκό. Ψάχνουν βαθμούς για να μην μπλέξουν. Σε άλλο μήκος κύματος κινείται ο Ατρόμητος μετά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία. Νίκησε 3-0 την Κηφισιά και βλέπει με αξιώσεις την εξάδα. Αμφίτερμα θα πάρουμε εδώ σε απόδοση 1.81.
  •  Στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Παναιτωλικό. Στο ντεμπούτο του Τερίμ οι «πράσινοι» με το πόδι στο… φρένο νίκησαν με 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα και διατηρούνται στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας. Ο Παναιτωλικός πήρε σπουδαία νίκη κόντρα στον Πανσερραϊκό με 3-2, παίρνοντας σημαντική βαθμολογική ανάσα.  Πιστεύω θα φτάσουν στη νίκη και πάλι οι γηπεδούχοι, θα πάνε συντηρητικά, αφού ακολουθεί κύπελλο με τον Ολυμπιακό μεσοβδόμαδα, αλλά και γενικά ένας κύκλος σημαντικών αγώνων.
  • Πρώτο ντέρμπι της ημέρας, αυτό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ. Δεύτερο σερί αρνητικό αποτέλεσμα για τον Άρη. Προηγήθηκε με 0-2 στην Τρίπολη, όμως κατάφερε να χάσει στο τέλος. Σε τέλμα οι «κιτρινόμαυροι», που θέλουν να αλλάξουν το κλίμα ενόψει και του αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ. Ο ΠΑΟΚ απτόητος, συνεχίζει να παίζει ωραία μπάλα και να σκοράρει με ευκολία. Ωστόσο σήμερα θα κληθεί να αντιμετωπίσει μια άμυνα που θα παίξει σκληρά και σφιχτά, με σκοπό να «σπάσει» τον ρυθμό. Θα τολμήσω να κοντράρω τους φιλοξενούμενους.
  • Κλείνουμε με το έτερο ντέρμπι της ημέρας, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Συνεχίζει να προκαλεί προβληματισμό με τις εμφανίσεις του ο αποψινός οικοδεσπότης. Την ισοπαλία στο Περιστέρι διαδέχτηκε η ήττα με 1-0 από τη Λαμία. Ζορίζουν πολύ τα πράγματα αν σήμερα δεν κερδίσουν και δεν θα μου φανεί παράξενο να δούμε πάλι κάποια αλλαγή στην τεχνική ηγεσία. Τι πιο σύνηθες άλλωστε. Η Ένωση μετά από δύο σερί ισοπαλίες και μάλιστα με 2-2, επέστρεψε στην έδρα της με νίκη, παραμένοντας σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή. Βλέπω πως θα έχει γκολ η αναμέτρηση, καθώς στα αμυντικά τους καθήκοντα αμφότερες δυσκολεύονται. Θα τολμήσω να δώσω και σκόρερ τον Γκαρσία που ξεχωρίζει.

Δώρα* και καθημερινές προσφορές* καθημερινά στην Stoiximan

Μονό
15:00
Βόλος - Ατρόμητος
Goal/goal
1.87
BET: 40 units
Combo
17:00
Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός
1 & under 3,5
2.10
BET: 27 units
Μονό
19:30
Άρης - ΠΑΟΚ
1.91
BET: 35 units
Μονό
19:30
Άρης - ΠΑΟΚ
1
4.25
BET: 11 units
Μονό
21:00
Ολυμπιακός - ΑΕΚ
Over 2,5
2.10
BET: 17 units
Μονό
21:00
Ολυμπιακός - ΑΕΚ
Γκολ και στα δύο ημίχρονα
1.90
BET: 28 units
Σκόρερ
21:00
Ολυμπιακός - ΑΕΚ
Γκολ Γκαρσία
3.80
BET: 8 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις