Τρομερό ειδικό στο 2.05

προγνωστικά κληματσούδας

Ο #Klhmats βρίσκεται σε τρελή φόρμα και εστιάζει στο Ίντερ - Βερόνα στην στήλη του Σαββάτου σε απόδοση 2.05.

Καλημέρα σε όλο τον στοιχηματικό κόσμο, προγνωστικά Κληματσούδας για όλους τους αναγνώστες και τις αναγνώστριες του koubanezos.gr. Συνεχίζεται το σερί των ταμείων, καθώς την Τετάρτη, τόσο η ΑΕΚ, όσο και ο ΠΑΟΚ, επιβεβαίωσαν τις επιλογές μας και πληρωθήκαμε αδρά. Πάμε στα σημερινά, σε ένα ειδικό και ωραίο σημείο!

Join my social

Για όποια απορία έχετε, στοιχηματική και μη, μπορείτε να με επισκεφτείτε στα προσωπικά social μου. Υπάρχει το στοιχηματικό κανάλι στο telegram, ο προσωπικός λογαριασμός στο Instagram, το Facebook profile, αλλά και η Facebook page. Φυσικά, αν θέλετε υπάρχουν και τα σχόλια μου στο Twitter. Μέσα σε όλα τα παραπάνω, εννοείται πως έχουμε και το premium κανάλι, εκεί όπου τα ταμεία και τα κέρδη πολλαπλασιάζονται.

Μελλοντικά, ίσως κάνω είσοδο και σε άλλα social. Θα το μάθετε μέσα από τη στήλη!

Προγνωστικά Κληματσούδας

Στη σημερινή στήλη θα σταθώ στο Ίντερ – Βερόνα. Επιστροφή στη δράση για τη Serie A, οι ομάδες γενικώς πήραν κάποιες ανάσες και επιστρέφουν, αν θέλετε, για το δεύτερο μισό της σεζόν, εκεί όπου κρίνονται και οι περισσότεροι στόχοι.

Ευδιάκριτο το φαβορί στο Μιλάνο. Η παρέα του Λαουτάρο Μαρτίνεζ στοχεύει στον τίτλο και έχει ως μοναδική ανταγωνίστρια τη Γιουβέντους. Το μεσημέρι του Σαββάτου υποδέχεται την αδύναμη Βερόνα, της οποίας η εξόρμηση είναι ιδιαίτερα δύσκολη.

Στη φόρμα των ομάδων κυριαρχεί το under. Όμως, το ζευγάρι υπόσχεται over 2,5. Εκτιμώ, πως η Βερόνα θα παίξει κλειστά και πως το over 2,5 θα επιβεβαιωθεί στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν επιλέγω όμως το over 2,5, αλλά παίρνω το ειδικό «να σημειωθεί το τρίτο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο» σε απόδοση άνω του διπλασιασμού από την Betsson.

Δες επιπλέον pregame & live προτάσεις του Κληματσούδα με ένα κλικ

Φυσικά, για έξτρα προγνωστικά, υπάρχουν και το δωρεάν κανάλι στο telegram. Όποιος ή όποια θέλει, μπορεί να γίνει μέλος με ένα κλικ εδώ και εντελώς δωρεάν. Σας περιμένω όλους και όλες.

Μονό
13:30
Ίντερ - Βερόνα
Πότε θα σημειωθεί το 3ο γκολ; Δεύτερο ημίχρονο
2.05
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις