Επιστροφή στη δράση

Προγνωστικά

Πρώτη στήλη του #Nikolas43 για το 2024 με τα δυο παιχνίδια της Stoiximan Super League να είναι στις βασικές επιλογές.

Καλή χρονιά σε όλους με υγεία και ταμεία. Επιστροφή στη δράση για την στήλη, με Stoiximan Super League στο πρόγραμμα της Πέμπτης και τα δυο παιχνίδια που έχουν μείνει για την 16η αγωνιστική. Πάμε στα προγνωστικά.  

Προγνωστικά: Παναιτωλικός – Πανσερραϊκός 

Δύσκολη έξοδος για τα «λιοντάρια» καθώς πρόκειται για δυο ομάδες με κοινό στόχο και κοντά στη βαθμολογία. Παναιτωλικός και Πανσερραϊκός θέλουν βαθμό η βαθμούς γιατί τα περιθώρια στενεύουν. Οποιαδήποτε απώλεια τους κρατάει χαμηλά και κάθε παιχνίδι είναι τελικός. Δίνω ένα προβάδισμα στον Πανσερραϊκό, αν το παιχνίδι ξεφύγει από την ισοπαλία. Πιστεύω πως θα έχουμε γκολ και από τις δυο πλευρές ακόμα και σε περίπτωση ισοπαλίας. Goal/goal λοιπόν σε απόδοση 1.92.

Ατρόμητος – Κηφισιά 

Άλλη ομάδα ο Ατρόμητος από την άφιξη του Ίλιτς και μετά, γενικά πιο δεμένο και πιο σκληροτράχηλο σύνολο. Η Κηφισιά από την άλλη για μένα έκανε ένα μοιραίο λάθος. Την απομάκρυνση του Αναστασίου από τον πάγκο. Δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό, εκτός εάν ο στόχος ήταν η Ευρώπη και δεν το κατάλαβα εγώ. Θεωρώ πως δεν θα της βγει σε καλό και αργότερα θα έχει μπλεξίματα. Δεν θα πάω με τον προφανή άσο του Ατρόμητου, θα προτιμήσω το over 2,5, ειδικά με την ευκολία που η Κηφισιά δέχεται γκολ. Σε απόδοση 1.91 η επιλογή αυτή.

Δώρα* και καθημερινές προσφορές* καθημερινά στην Stoiximan

Μονό
17:00
Παναιτωλικός - Πανσερραϊκός 
Goal/goal
1.92
BET: 40 units
Μονό
19:00
Ατρόμητος - Κηφισιά 
Over 2,5
1.91
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις