Επιλογές για όλους έως 3.80

Επιλογές για όλους έως 3.80

Προγνωστικά: Ο #Blackbird γυρίζει με στήλη και κάνει ντεμπούτο στο 2024 με σούπερ στήλη και τιμές που αγγίζουν το 3.80

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο με υγεία. Επανέναρξη με προγνωστικά Super League. 

Προγνωστικά: Διπλοί υπερδιπλασιασμοί

Ξεκινάμε από την αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης με τον Άρη.  Διπρόσωπος φέτος ο Αστέρας. Κακός στην έδρα του, πολύ καλύτερος μακριά στα εκτός. Τρανό παράδειγμα η νίκη στην έδρα του ΟΦΗ με 0-2, σκοράροντας από ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο. Ψάχνει την σταθερότητα η ομάδα του Ράσταβατς, ώστε να πετύχει την εδραίωση στην 6η θέση της βαθμολογίας. 

Όταν δεν σκοράρεις το πληρώνεις. Νόμος! Έτσι έγινε και στην αναμέτρηση του Άρη με την Λαμία, στην τελευταία αναμέτρηση πριν την διακοπή για τις γιορτές. Ο Άρης είχε τις ευκαιρίες, θα μπορούσε το 2-1 να γίνει σίγουρα 3-1, όμως δεν τις εκμεταλλεύτηκε και στο τέλος το πλήρωσε.  Σήμερα θέλει να κρατήσει απόσταση ασφαλείας από την 6η θέση και καλύτερα να την αυξήσει. Σημαντική απουσία αυτή του Νταρίντα, ο οποίος είναι μαζί με τον Μορόν οι πιο κομβικοί παίχτες του φετινού Άρη. 

Δύσκολο παιχνίδι. Ο καθένας θέλει νίκη για δικούς του λόγους. Θεωρώ πως δεν χωράει δεύτερη σερί ήττα για το σύνολο του Άκη Μάντζιου. Εύκολα ή δύσκολα θα πάρει το διπλό σε αποδοση 2.42 στην Winmasters. Μαζί του η παράδοση και η κακή παρουσία των γηπεδούχων στην έδρα τους.  Θα πάρω και τα κόρνερ του Άρη για ακόμα μια φορά. Θα πάρω το over 4,5 κόρνερ για τους φιλοξενούμενους σε απόδοση 2.15

Προγνωστικά: Ένα 3.80 που αξίζει

Δεύτερη αναμέτρηση της ημέρας αυτή του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ στο γήπεδο της Τούμπας. Σαρωτικό κλείσιμο του 2023 με εξάρα στην Κηφισιά για τον Δικέφαλο, τον τελευταίο ενάμισι μήνα παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο, σκοράροντας κατά ριπάς. Πρώτος στην βαθμολογία θέλει νίκη εύκολα σήμερα, ώστε να συνεχίσει το θετικό σερί, καθώς ακολουθεί στις επτά του μήνα το ντέρμπι με τον Άρη. 

Τρίτο σερί αρνητικό αποτέλεσμα για τον ΟΦΗ. Τελευταίο αυτό στην έδρα του κόντρα στον Αστέρα, χάνοντας με 0-2. Για την ώρα η έλευση προπονητή δεν έχει βοηθήσει του Κρητικούς, καθώς ακόμα βρίσκεται σε στάδιο προσαρμογής. Ωστόσο ο τρόπος παιχνιδιού του δείχνει ότι δύσκολα θα βοηθήσει την ομάδα, καθώς την έχει πολύ ψηλά με αποτέλεσμα να προκύπτουν κενά στην αμυντική γραμμή. Ψάχνει ένα θετικό αποτέλεσμα, όμως σήμερα η αποστολή του είναι ιδιαίτερα απαιτητική.

Θεωρώ πως ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει σήμερα χωρίς να δυσκολευτεί. Σε ειδικό θα ποντάρω σε αυτή την αναμέτρηση. Να σκοράρει με πέναλτι ο ΠΑΟΚ σε απόδοση 3.80 μου αρέσει. 

Best Picks Τρίτης με Euroleague και αγγλο-ισπανικό ποδόσφαιροΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Best Picks Τρίτης με Euroleague και αγγλο-ισπανικό ποδόσφαιρο

Μονό
16:00
Αστέρας Τρίπολης - Άρης
2
2.42
BET: 12 units
Μονό
16:00
Αστέρας Τρίπολης - Άρης
Over 4,5 κόρνερ Άρης
2.15
BET: 18 units
Μονό
20:00
ΠΑΟΚ - ΟΦΗ
Να σκοράρει με πέναλτι ο ΠΑΟΚ
3.80
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις