Σέλτικ – Ρέιντζερς ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

σημείο ημέρας.

Σέλτικ - Ρέιντζερς προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Σέλτικ – Ρέιντζερς ξεχωρίζει από το πρόγραμμα του Σαββάτου. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Σέλτικ – Ρέιντζερς προγνωστικά

  • «Σέλτικ Παρκ» (60.441), Γλασκώβη.
  • Διαιτητής: Νικ Γουόλς.
  • Πρώτος γύρος: Ρέιντζερς – Σέλτικ 0-1.
  • Στις 437 αναμετρήσεις των δύο ομάδων, η Ρέιντζερς έχει 169 νίκες, η Σέλτικ 166 και 102 ματς έμειναν στην ισοπαλία.
  • Η Σέλτικ έχει απολογισμό 7-3-1 στα τελευταία έντεκα παιχνίδια της απέναντι στη Ρέιντζερς.
  • Εντός έδρας η Σέλτικ τρέχει αήττητο σερί έξι αγώνων κόντρα στη Ρέιντζερς.
  • Σε πέντε από τα τελευταία επτά μεταξύ τους ματς σημειώθηκαν over 2,5 γκολ.

Ρεπορτάζ Σέλτικ

Σφυροκόπησε ανελέητα τη Νταντί και την κέρδισε με το άνετο αλλά φτωχό (βάσει εμφάνισης) 3-0 για να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα. Κόλλησε στο μηδέν στο πρώτο ημίχρονο, παρότι έκανε 19 τελικές, αλλά στο δεύτερο πέτυχε τρία γκολ κάνοντας άλλες τόσες. Ο Μπερνάρντο άνοιξε το σκορ στο 52’ μετά από ασίστ του Πάλμα, κι ο Τζόνστον καθάρισε το ματς με δύο γκολ στο 83’ και στο 90+1’. Νίκη που διατήρησε την Σέλτικ στο +5 από τη Ρέιντζερς, έχοντας βέβαια δύο ματς παραπάνω.

Stat attack: Στα τρία τελευταία παιχνίδια της επιβεβαιώθηκε το no goal.

Απουσίες: Σίγουρα εκτός οι Αμπάντα, ΜακΚάρθι, Χατάτα, Ιγουάτα και Χολμ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Χαρτ – Α. Τζόνστον, Κάρτερ-Βίκερς, Σκέιλς, Τέιλορ – Ο’Ράιλι, ΜακΓκρέγκορ, Μπερνάρντο – Μαέντα, Πάλμα, Φουρουχάσι.

Ρεπορτάζ Ρέιντζερς

Πέρασε άνετα από την έδρα της Μάδεργουελ με 2-0 και παρέμεινε σε τροχιά πρωτιάς η Ρέιντζερς, με άλλη μία ικανοποιητική εμφάνιση. Ντόουελ στο 3’ και Κάντγουελ στο 16’ διαμόρφωσαν το τελικό σκορ, με τους «Τζερς» να κάνουν διαχείριση για το υπόλοιπο διάστημα του αγώνα. Μοναδική σημαντική στιγμή έπειτα ήταν το ακυρωθέν γκολ του Ντέσερς στο 83’. Πλέον, η ομάδα του Κλεμάν μετρά 43 βαθμούς σε 18 ματς, την στιγμή που η πρωτοπόρος Σέλτικ έχει 48 βαθμούς σε 20 αγωνιστικές.

Stat attack: Έχει απολογισμό 13-3-0 σε όλες τις διοργανώσεις με τον Κλεμάν στον πάγκο.

Απουσίες: Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Σιφουέντες, Λόρενς, Ντανίλο, Τζακ, Λάντστραμ, Ρουφ, Μπάρισιτς και Ράσκιν, ενώ αμφίβολη κρίνεται κι η συμμετοχή του Γκόλντσον.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3) Μπάτλαντ – Τάβερνιερ, Σούταρ, Μπάλογκαν, Γιλμάζ – Ντόουελ, Στέρλινγκ, Κάντγουελ – ΜακΚόσλαντ, Σίμα, Ντέσερς.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Σέλτικ – Ρέιντζερς προγνωστικά

Με τον καλύτερο τρόπο κλείνει για το 2023 η Premiership, καθώς στο «Σέλτικ Παρκ» διεξάγεται το δεύτερο Old Firm της σεζόν. Καλύτερη εδώ και καιρό η Ρέιντζερς, περιμένοντας να κερδίσει τα ματς που χρωστά για να προσπεράσει την αντίπαλό της. Αυτή είναι η τέλεια ευκαιρία για την Σέλτικ να πάρει διαφορά ασφαλείας από τη μισητή της αντίπαλο. Εντός έδρας, με τους φιλοξενούμενους να έχουν πολλές απουσίες, μπορεί να επιβεβαιώσει την εξαιρετική παράδοση που έχει χτίσει τα τελευταία χρόνια. Θα πάρουμε τον άσο στο 2.15 της Interwetten.

Μονό
14:30
Σέλτικ - Ρέιντζερς
1
2.15
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις