Έχετε δει «Σφυριά» στο 1.90;

προγνωστικά κληματσούδας

Προέχει το κοινωνικό σχόλιο για τον #Klhmats, ο οποίος σε δεύτερη φάση ποντάρει στο Γουέστ Χαμ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Καλημέρα σε όλο τον στοιχηματικό κόσμο, προγνωστικά Κληματσούδας για όλους τους αναγνώστες και τις αναγνώστριες του koubanezos.gr. Δέχθηκα κάποια κριτική στα social media την Πέμπτη, όταν στήριξα τον Ατρόμητο απέναντι στον Ολυμπιακό. Εντέλει, δικαιώθηκα, η στήλη πλήρωσε το 1.80 που προτάθηκε και μοίρασε ακόμη ένα ταμείο.

Προς Θεού, δεν θέλω να βάλω απέναντί μου όσους με κρίνουν. Ίσα – ίσα, σε κάθε δουλειά, η κριτική κάνει τον εργαζόμενο καλύτερο. Ωστόσο, να γίνεται με κριτήρια. Δεν κερδίζει πάντοτε η φανέλα και το καλό ρόστερ. Όπως πίστεψα την Πέμπτη, το σύνολο επικράτησε της ποιότητας και ο Ατρόμητος πήρε το βαθμό.

Πριν περάσω όμως στα προγνωστικά του Σαββάτου, θα ήθελα να κάνω και ένα κοινωνικό σχόλιο. Συνήθως κατά τις εορτές των Χριστουγέννων, μία γιορτή που προσωπικά αντιπαθώ, άπαντες μεταλλάσσονται σε καλούς και αγαθούς ανθρώπους.

Φίλοι και φίλες μου, η αγάπη, η έγνοια και η φιλανθρωπία που παρουσιάζεται (μαζί σας και εγώ) αυτές τις ημέρες για τον συνάνθρωπο, καλό θα ήταν να υπάρχει όλο το χρόνο. Διότι, τα τελευταία έτη, τα Χριστούγεννα κατήντησαν ως μία εορτή καταναλωτική και μία εορτή γεμάτη υποκρισία από το πλήθος των ανθρώπων.

Δεν χρειάζεται αυτές τις επτά – δέκα – δεκατέσσερις ημέρες να είμαστε Άγιοι και όλο τον υπόλοιπο χρόνο να μην δείχνουμε ούτε το… ισχνό ενδιαφέρον για τον οποιονδήποτε. Εύχομαι σε όλες να έχετε καλές γιορτές, με υγεία σε εσάς και τις οικογένειές σας και αυτή η ταπεινοφροσύνη να υπάρχει ακόμη και μετά τις γιορτές. Μπας και δούμε κάποιες καλύτερες ημέρες ως άνθρωποι!

Join my social

Για όποια απορία έχετε, στοιχηματική και μη, μπορείτε να με επισκεφτείτε στα προσωπικά social μου. Υπάρχει το στοιχηματικό κανάλι στο telegram, ο προσωπικός λογαριασμός στο Instagram, το Facebook profile, αλλά και η Facebook page. Φυσικά, αν θέλετε υπάρχουν και τα σχόλια μου στο Twitter. Μέσα σε όλα τα παραπάνω, εννοείται πως έχουμε και το premium κανάλι, εκεί όπου τα ταμεία και τα κέρδη πολλαπλασιάζονται.

Μελλοντικά, ίσως κάνω είσοδο και σε άλλα social. Θα το μάθετε μέσα από τη στήλη!

Προγνωστικά Κληματσούδας

Στη σημερινή στήλη θα σταθώ στην αναμέτρηση της Γούεστ Χαμ απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τα τελευταία χρόνια, τα «σφυριά» βάζουν δύσκολα στην ομάδα του Μάντσεστερ. Άλλοτε κόβουν βαθμούς, άλλοτε δεν τα καταφέρνουν. Και εφέτος, θα αντιμετωπίσουν την ομάδα του Τεν Χαγκ προερχόμενοι από «βαριά» ήττα, κάτι που τους δίνει έξτρα κίνητρο να παλέψουν για το θετικό αποτέλεσμα.

Κατ’ εμέ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπάρχει μόνο ως brand μετά τη φυγή του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Ως ομάδα δεν μου λέει κάτι, όσους προπονητές κι αν άλλαξε, όσους παίκτες κι αν έφερε. Πατήματα δεν έχει βρει, σύνολο δεν έχει δημιουργήσει, προσωπικά δεν με έπεισε. Ειλικρινά σας μιλάω, προτιμώ να βλέπω τον Άρη του Άκη Μάντζιου. Πιο ορθολογικά αγωνίζεται, υπάρχουν ρόλοι, θέσεις, τακτική. Η Γιουνάιτεντ είναι ένα πραγματικό χάος. Και σε αυτό το χάος προστίθενται και οι απουσίες.

Με βάση τα όσα σας έγραψα, πιστεύω πως καταλαβαίνετε πως θα στηρίξω τους γηπεδούχους. Οριακό το σετ, εγώ όμως βλέπω οι γηπεδούχοι να ρίχνουν μία… «σφυριά» στο 1.90 στην ομάδα του Τεν Χαγκ και να παίρνουν το τρίποντο. Κρατάω τον άσο με draw no bet.

Δες επιπλέον pregame & live προτάσεις του Κληματσούδα με ένα κλικ

Φυσικά, για έξτρα προγνωστικά, υπάρχουν και το δωρεάν κανάλι στο telegram. Όποιος ή όποια θέλει, μπορεί να γίνει μέλος με ένα κλικ εδώ και εντελώς δωρεάν. Σας περιμένω όλους και όλες.

Μονό
14:30
Γουέστ Χαμ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
1 dnb
1.90
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις