Ομάδα να χαίρεσαι να τη βλέπεις

προγνωστικά κληματσούδας

Ο #Klhmats πιάνεται με το Ατρόμητος - Ολυμπιακός και καταλήγει σε μία αμφιλεγόμενη επιλογή.

Καλημέρα σε όλο τον στοιχηματικό κόσμο, προγνωστικά Κληματσούδας για όλους τους αναγνώστες και τις αναγνώστριες του koubanezos.gr. Για να σας είμαι ειλικρινής, γράφω διαρκώς από τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου. Έχω μία… κάποια κούραση, αλλά ιδίως αυτές τις ημέρες, ιδίως στην Boxing Day, θέλω να γράψω. Ας αρχίσουμε με τα σημερινά και βλέπουμε έως τις γιορτές.

Join my social

Για όποια απορία έχετε, στοιχηματική και μη, μπορείτε να με επισκεφτείτε στα προσωπικά social μου. Υπάρχει το στοιχηματικό κανάλι στο telegram, ο προσωπικός λογαριασμός στο Instagram, το Facebook profile, αλλά και η Facebook page. Φυσικά, αν θέλετε υπάρχουν και τα σχόλια μου στο Twitter. Μέσα σε όλα τα παραπάνω, εννοείται πως έχουμε και το premium κανάλι, εκεί όπου τα ταμεία και τα κέρδη πολλαπλασιάζονται.

Μελλοντικά, ίσως κάνω είσοδο και σε άλλα social. Θα το μάθετε μέσα από τη στήλη!

Προγνωστικά Κληματσούδας

Η φυγή Κόουλμαν και η έλευση Ίλιτς άλλαξε τον Ατρόμητο. Κυρίως σε ψυχολογία, καθώς η ομάδα του Περιστερίου παρέμεινε το ίδιο σκληρή, για να λέμε και αλήθειες. Μία ομάδα που πριν δύο μήνες την υπολόγιζα για φούντο, πλέον κερδίζει τον Παναθηναϊκό στο χαλαρό και πιστεύω πως μπορεί να κοντράρει τον Ολυμπιακό.

Στους «ερυθρόλευκους» υπήρξε αλλαγή προπονητή. Μαρτίνεθ out, Καρβαλιάλ in. Τον νέο κόουτς ειλικρινά δεν τον ξέρω, δεν γνωρίζω τη φιλοσοφία του. Είμαι σίγουρος βέβαια πως δεν είναι ο μάγος με τα δώρα, δεν γίνεται να αλλάξει εν μία νυκτί η ομάδα. Και δίχως τον Κώστα Φορτούνη, μία έξοδος στο Περιστέρι είναι δύσκολη.

Ο Ολυμπιακός εκτός δεν με έχει πείσει. Είναι ποιοτική ομάδα, έχει παίκτες με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, αλλά ως σύνολο δεν πείθει. Στην αντίπερα όχθη, τα χαρακτηριστικά των παικτών του Ατρομήτου δεν με πείθουν, ωστόσο ως σύνολο μου αρέσει η ομάδα του Ίλιτς. Κρατάω τον άσο με +1,5 ασιατικό χάντικαπ.

Δες επιπλέον pregame & live προτάσεις του Κληματσούδα με ένα κλικ

Φυσικά, για έξτρα προγνωστικά, υπάρχουν και το δωρεάν κανάλι στο telegram. Όποιος ή όποια θέλει, μπορεί να γίνει μέλος με ένα κλικ εδώ και εντελώς δωρεάν. Σας περιμένω όλους και όλες.

Μονό
20:30
Ατρόμητος - Ολυμπιακός
1 (+1,5)
1.80
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις