Προβάδισμα οι φιλοξενούμενοι στο 3.70

Προβάδισμα οι φιλοξενούμενοι στο 3.70

Ο #Nikolas43 επιστρέφει με δυνατά προγνωστικά σε Ελλάδα και Αγγλία με τους φιλοξενούμενους να έχουν τον πρώτο λόγο σε δυνατές αποδόσεις.

Καλησπέρα σε όλους, μικρό το πρόγραμμα της Πέμπτης σε Αγγλία και Ελλάδα, αλλά με ευκαιρίες που ίσως αποδειχθούν χρυσάφι. Πάμε στα προγνωστικά. 

Προγνωστικά Πέμπτης: ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός 

Πρώτο χρονικά παιχνίδι αυτό ανάμεσα σε ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικό για τη Stoiximan Super League. Νέα σελίδα για τους Γιαννιώτες καθώς ο Γρηγορίου ανέλαβε προπονητής. Δύσκολο το έργο του, καθώς ο ΠΑΣ αγνοεί τη νίκη από τον Αύγουστο. Καθηλωμένος στην τελευταία θέση ελπίζει σε αλλαγή ψυχολογίας και κυρίως σε θετικό αποτέλεσμα.

Ο Παναιτωλικός δεν είναι σε καλύτερη μοίρα είναι μια θέση πάνω από τους γηπεδούχους. Τα «καναρίνια» άλλαξαν προπονητή πιο νωρίς στη σεζόν και στα τελευταία παιχνίδια εμφάνισαν σφυγμό με αποκορύφωμα το τελευταίο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Το μεγάλο ερωτηματικό παραμένει ο ΠΑΣ. Παιχνίδι για ισοπαλία στα μάτια μου με μικρό προβάδισμα στον Παναιτωλικό. Χ2 σε απόδοση 1.80.

ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης 

Στο άδειο, όπως όλα τα γήπεδα, «Γεντί κουλέ» ο ΟΦΗ θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Τρίπολης. Η μετριότητα χαρακτηρίζει και τους δυο μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Ο ΟΦΗ άλλαξε επίσης προπονητή αν και κατά την γνώμη μου ίσως ήταν λάθος κίνηση. Ο Νταμπράουσκας πλήρωσε τα άσχημα αποτελέσματα αλλά η ομάδα είναι στην όγδοη θέση. Στην θέση του ήρθε ο Πέπε Μελ αλλά δεν γνωρίζει το πρωτάθλημα μας και ίσως εκεί την πατήσει ο ΟΦΗ. Ο Αστέρας είναι στην έβδομη θέση και αυτό το οφείλει σε νίκες που έκανε μακρυά από την Τρίπολη. Ξέρω ότι ο ΟΦΗ ψάχνει την επανεκκίνηση του αλλά κάτι δεν μου κολλάει. Χωρίς να είναι μεγαθήριο ο Αστέρας και πιο πολύ λόγω απόδοσης θα ρισκάρω στο διπλό του 3.70.

Κρίσταλ Πάλας – Μπράιτον 

Αν και σόκαρε τη Μάντσεστερ Σίτι η Κρίσταλ Πάλας με την ισοφάριση στις καθυστερήσεις, δεν με πείθει. Τη θεωρώ απλά τυχερή καθώς η τριάδα Λούτον, Μπέρνλι και Σέφιλντ στις τελευταίες θέσεις δύσκολα θα αλλάξει. Αρκετές ομάδες θα σώσουν τη χρονιά χάρη σε αυτές τις τρεις, ανάμεσα τους και η Πάλας.

Αντίπαλος της η Μπράιτον, προφανώς σε πολύ καλύτερη κατάσταση. Είναι στην ένατη θέση, δεν μπορεί να έχει βλέψεις για πιο ψηλά καθώς γίνεται της μουρλής και συνεχίζει στην Ευρώπη. Οι τρεις ήττες που έχει τους τρεις τελευταίους μήνες είναι από Μάντσεστερ Σίτι, Τσέλσι και Άρσεναλ. Κανένας δεν μπορεί να την κατηγορήσει. Έχει αρκετή τύχη το διπλό αλλά θα προτιμήσω το Over 1,5 τέρματα για τους «γλάρους» σε απόδοση 2.15.

Προβάδισμα οι φιλοξενούμενοι στο 3.70ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Προβάδισμα οι φιλοξενούμενοι στο 3.70

Μονό
15:00
ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός
Χ2
1.80
BET: 20 units
Ρίσκο
17:30
ΟΦΗ - Αστέρας Τρίπολης 
2
3.70
BET: 5 units
Μονό
22:00
Κρίσταλ Πάλας - Μπράιτον 
Μπράιτον over 1,5
2.15
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις