Με δύο… 1.95άρια στη Θεσσαλονίκη

Προγνωστικά

Ξανά σε αναμέτρηση της Stoiximan Super League ποντάρει ο #Blackbird με διπλά προγνωστικά σε αποδόσεις στο 1.95.

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Εμβόλιμη αγωνιστική πριν τη διακοπή των εορτών και ευκαιρία ξανά για προγνωστικά.  Στα γνώριμα λημέρια της Stoiximan Super League επικεντρωνόμαστε και σήμερα.

Προγνωστικά: Όπλο η έδρα για σερί 

Δύο αναμετρήσεις έχει σήμερα το πρόγραμμα και επιλέγω αυτή ανάμεσα σε Άρη και Λαμία. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν τον ΟΦΗ με 1-0, έχοντας την κυριαρχία σχεδόν σε όλο τον αγώνα. Έτσι έφτασαν σε ακόμα μια νίκη, τρίτη στα τελευταία τέσσερα ματς. Σήμερα ο Άρης θέλει να πάρει ακόμα μια νίκη, απέναντι σε μια ομάδα, που όπως και κόντρα στους Κρητικούς, στον πρώτο γύρο οι «κιτρινόμαυροι» ηττήθηκαν. Νίκη σήμερα τον κρατάει κοντά στην πρώτη τετράδα, ελπίζοντας για κάποιο στραβοπάτημα των από πάνω.

Δεν είσαι σε καλό φεγγάρι η ομάδα της Φθιώτιδας. Ηττήθηκε και από τον Βόλο στην έδρα της με 1-2, επιβεβαιώνοντας πως είναι ντεφορμέ. Σημαντική υποχώρηση στον βαθμολογικό πίνακα για την ομάδα του Βόκολου, που στους τελευταίους πέντε αγώνες, μετράει τέσσερις ήττες. Το έργο γίνεται ακόμα δυσκολότερο, αντιμετωπίζοντας τον Άρη στην έδρα του.

Δεν θα είναι εύκολο το έργο του Άρη, ωστόσο είναι φορμαρισμένος και θέλει να είναι κοντά στους πρώτους τέσσερις, αλλά και να μην υπάρξει πιθανότητα να μπλέξει με τις πιο κάτω θέσεις. Στο bet builder της Stoiximan, ο άσος συνδυαστικά με το over 1,5 πληρώνει 1.95.

Θα πάρω και ως δεύτερη επιλογή τα κόρνερ του Άρη, όπως και στο ματς με τον ΟΦΗ. Τουλάχιστον έξι ζητάμε σε απόδοση 1.95. Όπως έγραψα ξανά, επιχειρεί πλαγιοκοπήσεις στην πίεση του και παίρνει κόρνερ.

Δώρα* και καθημερινές προσφορές* καθημερινά στην Stoiximan

Combo
17:00
Άρης - Λαμία
1 & over 1,5
1.95
BET: 20 units
Κόρνερ
17:00
Άρης - Λαμία
Άρης over 5,5 κόρνερ
1.95
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις