Στο 2.50 το κυνήγι της κορυφής

προγνωστικά

Επτά σημεία για όλα τα γούστα έχει για σήμερα ο #Bats, σε αποδόσεις που κυμαίνονται από το 1.83 έως το 2.50.

Η δράση συνεχίζεται σε Bundesliga, La Liga και Ligue 1 με πολύ δυνατές αναμετρήσεις. Μονά, ειδικό και combo περιλαμβάνονται στα προγνωστικά της Τετάρτης.

Προγνωστικά: Ουνιόν Βερολίνου – Κολωνία

Στη μάχη για την αποφυγή της 16ης θέσης, η Ουνιόν υποδέχεται στο Βερολίνο την Κολωνία. Αμφότερες έχουν από δέκα βαθμούς, στους οποίους παρέμειναν μετά τις ήττες που γνώρισαν την προηγούμενη αγωνιστική. Ακόμα ψάχνονται οι γηπεδούχοι μετά την απομάκρυνση του Φίσερ από την τεχνική ηγεσία, με τον κόουτς Μπιέλιτσα να δίνει τον πέμπτο του αγώνα στον πάγκο της ομάδας. Ξεκάθαρα ομάδα έδρας οι Βερολινέζοι, κάτι που ίσχυε ακόμα και στην περσινή μαγική σεζόν.

Από την πλευρά τους οι «τράγοι» δεν πείθουν ακόμα και στα θετικά αποτελέσματα, σκοράρουν με το σταγονόμετρο (χειρότερη επίθεση της Bundesliga), και συν τοις άλλοις έχουν δέκα σερί ματς χωρίς νίκη κόντρα στην σημερινή τους αντίπαλο. Αξίζει η επιλογή του άσου στο 2.02 της Stoiximan.

Μπαρτσελόνα – Αλμερία

Σε πολύ δύσκολη θέση βρίσκεται η Μπαρτσελόνα, μετά την ισοπαλία με 1-1 στην έδρα της Βαλένθια. Αυτό ήταν το τρίτο σερί ανεπιτυχές αποτέλεσμα σε όλες τις διοργανώσεις, το οποίο άφησε τους Καταλανούς στο -9 από την κορυφή. Περιθώριο για απώλειες δεν υπάρχει, ειδικά απέναντι σε μια ομάδα όπως είναι η Αλμερία. Οι φιλοξενούμενοι παραμένουν στην τελευταία θέση, όντες η μόνη ομάδα στην κατηγορία που ακόμη δεν έχει γευτεί την χαρά της νίκης.

Αναμένεται αντίδραση και ξέσπασμα από τους «μπλαουγκράνα» μετά τις πίκρες που έχουν δώσει στον κόσμο τους. Δεδομένης της αστάθειάς τους στο σκοράρισμα, θα δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή στο δημιουργικό κομμάτι. Μετρούν 16,2 σουτ ανά ματς και 17,3 ανά εντός έδρας ματς στο πρωτάθλημα (2η θέση και στις δύο κατηγορίες), ενώ απέναντί τους βρίσκουν μια ομάδα που δέχεται 15,5 τελικές γενικά και 16,9 μακριά από το γήπεδό της. Δεδομένης και της πίεσης της Μπαρτσελόνα όχι μόνο να κερδίσει, αλλά και να πείσει με την εμφάνισή της και την έκταση του σκορ, ανεβάζουμε τον πήχη. Θα πάρουμε τις 20+ τελικές των γηπεδούχων στο 1.83 της Novibet.

Προγνωστικά: Βόλφσμπουργκ – Μπάγερν

Επιστρέφουμε στη Γερμανία, όπου το σημερινό πρόγραμμα είναι ό,τι πρέπει για πονταρίσματα δεξιά και αριστερά. Η Βόλφσμπουργκ αντιμετωπίζει την Μπάγερν και ψάχνει μια νίκη που μπορεί να αλλάξει τελείως τα δεδομένα στη χρονιά της. Για τους Βαυαρούς κάθε ματς είναι must-win όσο η Λεβερκούζεν συνεχίζει τα θετικά αποτελέσματα, κι η αποψινή αποστολή θέλει προσοχή. Κόντρα σε έναν παλιό γνώριμο, τον Κόβατς, είναι ισχυρό φαβορί και δύσκολα θα αφήσει βαθμούς. Έδειξε καλό πρόσωπο κόντρα στην εξαιρετική φέτος Στουτγκάρδη, νικώντας την με 3-0 την Κυριακή.

Από την άλλη, η νίκη των «λύκων» με 1-0 στην έδρα της Ντάρμσταντ δεν μπορεί να κρύψει την κακή εικόνα τους φέτος, και σίγουρα δε μας πείθει ότι μπορεί να ξεκινήσει μια αντεπίθεση. Τουλάχιστον θα βρει χώρους και μπορεί να τους εκμεταλλευτεί, με αποτέλεσμα να δίνει αξία στην επιλογή του διπλού με goal/goal. Τιμάται στο 2.50 στην Stoiximan.

Λεβερκούζεν – Μπόχουμ

Την ευκαιρία να διατηρήσει τη διαφορά των τεσσάρων βαθμών από την Μπάγερν, ή ακόμα και να τη διευρύνει, έχει απόψε η Λεβερκούζεν κόντρα στην Μπόχουμ. Η ομάδα του Αλόνσο συνεχίζει ακάθεκτη τις νίκες και δεν έχει σταματημό. Είναι αήττητη σε όλα τα φετινά ματς της, εντός και εκτός συνόρων και δεν παίρνει ποτέ το πόδι από το γκάζι.

Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε καλή κατάσταση αλλά δύσκολα μπορούν να της σταθούν εμπόδιο, ειδικά στην «Μπάι Αρίνα». Μεγάλη δύναμη για τις «ασπιρίνες» η άμυνα, όπως φαίνεται κι από το γεγονός ότι είναι η μόνη ομάδα στο πρωτάθλημα που δέχεται λιγότερο από ένα γκολ ανά ματς. Η ίδια κινείται συνήθως στα 2-3 γκολ, δίχως να έχει ξεπεράσει ποτέ τα τέσσερα σε ένα ματς. Επομένως δύσκολα το σκορ θα φτάσει σε πολύ υψηλά επίπεδα, ειδικά αν το αμυντικό πλάνο των φιλοξενούμενων συνεχίζει να δουλεύει. Θα πάρουμε το combo 1 & under 4,5 στο 1.83 της Novibet.

Προγνωστικά: Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Γκλάντμπαχ

Μετά την ήττα με 3-0 από τη Λεβερκούζεν, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης έμεινε εκτός επτάδας στους 21 βαθμούς. Πέρα από το εντυπωσιακό 5-1 επί της Μπάγερν, οι «αετοί» δεν μπορούν να σηκώσουν κεφάλι. Αν έχουν κάτι είναι η έδρα, και σε αυτήν θα βασιστούν για να κερδίσουν απέναντι στην Γκλάντμπαχ. Δεδομένου κι ότι οι φιλοξενούμενοι ζορίζονται αρκετά μακριά από το γήπεδό τους, ειδικά στο αμυντικό κομμάτι (2η χειρότερη άμυνα στην Bundesliga), θα δώσουμε προβάδισμα στην Άιντραχτ. Χρειάζεται τη νίκη κι είναι καλύτερη ομάδα από την Μπορούσια, επομένως ο άσος αποτελεί καλή επιλογή στο 1.86 της Novibet.

Στουτγκάρδη – Άουγκσμπουργκ

Τελευταίο ματς της στήλης από τη Γερμανία είναι το Στουτγκάρδη – Άουγκσμπουργκ. Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να κάνουν το βήμα παραπάνω στα κρίσιμα ματς με Λεβερκούζεν και Μπάγερν, έχοντας συνολικό απολογισμό μια ισοπαλία και μια ήττα. Για να μην χάσουν την επαφή με την κορυφή, θα χρειαστεί να κερδίσουν τους Βαυαρούς, που εδώ και καιρό έχουν εδραιωθεί στα μέσα της βαθμολογίας. Εδώ θα φανεί αν οι Σουηβοί μπορούν να διαχειριστούν την πίεση. Στο σκοράρισμα τα πάνε καλά, αλλά αμυντικά θα έχουν δύσκολο έργο απέναντι στην αποτελεσματική επίθεση της Άουγκσμπουργκ. Γενικώς περιμένουμε ανοιχτό παιχνίδι, οπότε το goal/goal στον διπλασιασμό της WinMasters είναι δυνατή επιλογή.

Προγνωστικά: Νις – Λανς

Για το κλείσιμο έχουμε ματς από τη Γαλλία, όλοι και οι εννιά αγώνες διεξάγονται ταυτόχρονα. Ίσως το πιο δυνατό παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής είναι αυτό μεταξύ της Νις και της Λανς. Οι γηπεδούχοι δείχνουν σημάδια κατάρρευσης τον τελευταίο καιρό, τουλάχιστον στην άμυνα. Στα πρώτα 13 ματς είχαν απολογισμό 8-5-0 με γκολ 14-5, και στα τελευταία τρία μετρούν δύο ήττες με γκολ 3-4. Αντίθετα, η Λανς είναι σε φόρμα και έχει να χάσει σε ματς πρωταθλήματος από τον Σεπτέμβριο, φτάνοντας αισίως στην έβδομη θέση και στο -2 από την τετράδα. Με τα θέματα που βγάζει αμυντικά η ομάδα της Νίκαιας και την ανάγκη της να τα καλύψει σκοράροντας, το 1.98 της Fonbet για το goal/goal αποτελεί ευκαιρία.

Στο 2.50 το κυνήγι της κορυφήςΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Στο 2.50 το κυνήγι της κορυφής

Μονό
19:30
Ουνιόν Βερολίνου - Κολωνία
1
2.02
BET: 30 units
Ειδικό
20:00
Μπαρτσελόνα - Αλμερία
Μπαρτσελόνα 20+ προσπάθειες για γκολ
1.83
BET: 33 units
Combo
21:30
Βόλφσμπουργκ - Μπάγερν Μονάχου
2 & goal/goal
2.50
BET: 24 units
Combo
21:30
Λεβερκούζεν - Μπόχουμ
1 & under 4,5
1.83
BET: 33 units
Μονό
21:30
Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Γκλάντμπαχ
1
1.86
BET: 33 units
Combo
21:30
Στουτγκάρδη - Άουγκσμπουργκ
Goal/goal & over 2,5
2.00
BET: 31 units
Μονό
22:00
Νις - Λανς
Goal/goal
1.98
BET: 31 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις