Σάλος με την κόντρα Σκορδά – Κωνσταντάρα!

Σάλος με την κόντρα Σκορδά - Κωνσταντάρα!

"Σφάχτηκαν" στον αέρα!

Ανέβηκαν οι εντάσεις στο πλατό της εκπομπής “Fay’s Time”, όταν η Φαίη Σκορδά τσαντίστηκε με σχόλιο του Λάμπρου Κωνσταντάρα.

Με αφορμή ένα ρεπορτάζ που είχε να κάνει με τις δηλώσεις του Σπύρου Παπαδόπουλου, ο οποίος αναφέρθηκε στα νούμερα τηλεθέασης, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είπε: «Καλύτερα να είναι περισσότεροι οι άνθρωποι στην τηλεόραση, σαν τον Σπύρο Παπαδόπουλο, που δεν τους ενδιαφέρουν τα νούμερα, παρά να έχουμε όλα τα νούμερα που ασχολούνται με τα νούμερα».

Εμφανώς εκνευρισμένη, η Φαίη Σκορδά του απάντησε: «Εμείς που ασχολούμαστε με τα νούμερα, είμαστε νούμερα; Άρα αυτό τι είναι τώρα; Εγώ ασχολούμαι με τα νούμερα πάντως, δεν ξέρω εσείς… Τα νούμερα τηλεθέασης, κυρίως όταν κάνεις πρωταθλητισμό, είναι το νούμερο 1, τι να κάνουμε;».

Πάντως, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας προσπάθησε να τα μαζέψει, λέγοντας πως αναφερόταν στους “νουμερολάγνους”.

Σάλος με την κόντρα Σκορδά - Κωνσταντάρα!ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Σάλος με την κόντρα Σκορδά - Κωνσταντάρα!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις