Super League ξανά με διπλασιασμό

Προγνωστικά

Προγνωστικά: Επιστρέφει στην δράση το ελληνικό πρωτάθλημα και ο #Blackbird έχει επιλογή με υπερδιπλασιασμό.

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Επιστρέφει η αγαπημένη Stoiximan Super League, χωρίς κόσμο όμως, γεγονός που αποτελεί πλήγμα για τις ομάδες, ωστόσο τα προγνωστικά μας αφορούν αυτήν.

Προγνωστικά: Αξία στα κόρνερ

Ξεκινάμε από το πρώτο ματς της ημέρας, ανάμεσα σε Άρη και ΟΦΗ, στη Θεσσαλονίκη. Πριν την διακοπή οι Θεσσαλονικείς ηττήθηκαν με 1-0 από την ΑΕΚ. Με αμυντικό κυρίως προσανατολισμό η ομάδα του Μάντζιου. Αμφότερες οι ομάδες είχαν λίγες καλές στιγμές επιθετικά. Ωστόσο η γενική εικόνα του Άρη ήταν καλή. Ευκαιρία για δουλειά στις αδυναμίες της ομάδας, λόγω της διακοπής. Πιο δυνατός στην έδρα του, όμως θα πρέπει να εμφανιστεί σταθερός και συνεπής, για να καταφέρει μέχρι την αρχή των play off να έχει μειώσει όσο το δυνατόν γίνεται την απόσταση από την πρώτη τετράδα.

Στον ΟΦΗ παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία της ομάδας το Νταμπράουσκας. Αντικαταστάτης του, ο Ισπανός Πέπε Μελ, ο οποίος θα κάνει ντεμπούτο σε μια όχι και τόσο εύκολη έδρα. Αν βέβαια οι Κρητικοί θέλουν να είναι υπολογίσιμοι για την μάχη της εξάδας, θα πρέπει να βελτιώσουν την εικόνα τους. Δεν έχουν ακόμα νίκη μακριά από το Ηράκλειο και αν πετύχουν κάτι τέτοιο σήμερα, θα είναι μια μεγάλη ψυχολογική ώθηση, ενόψει της συνέχειας.

Χωρίς τον κόσμο του, όμως στην έδρα του δεν μπορεί να μην είναι φαβορί κόντρα στον ΟΦΗ. Εύκολα ή δύσκολα θα πάρει την νίκη πιστεύω. Δεν θα μπλέξω με σημείο. Αντιθέτως θα κινηθώ με κόρνερ. Με πλευροκοπήσεις θα ψάξει το τέρμα ο Άρης, αφού η λογική λέει πως οι φιλοξενούμενοι θα έχουν κλειστούς χώρους. Έξι τουλάχιστον κόρνερ τα έχει ο Άρης σε απόδοση 2.25 στην Novibet, θεωρώ πως θα δικαιώσει την επιλογή αυτή.

Super League ξανά με διπλασιασμόΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Super League ξανά με διπλασιασμό

Μονό
15:00
Άρης - ΟΦΗ
Άρης over 5,5 κόρνερ
2.25
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις