Σούπερ ασιατικά στο 2.25

προγνωστικά κληματσούδας

Σούπερ δυάδα Σαββάτου με ασιατικές αγορές έχει ο #Klhmats από τις αναμετρήσεις της Μάντσεστερ Σίτι και της Σέλτικ!

Καλημέρα σε όλο τον στοιχηματικό κόσμο, προγνωστικά Κληματσούδας για όλους τους αναγνώστες και τις αναγνώστριες του koubanezos.gr. Εξαιρετικά κύλησε η στήλη της Πέμπτης, τόσο ο ΠΑΟΚ, όσο και η Λεβερκούζεν έκαναν το καθήκον τους, επιβεβαίωσαν την ανωτερότητά τους και έστειλαν στο ταμείο τη δυάδα του 2.46.

Join my social

Για όποια απορία έχετε, στοιχηματική και μη, μπορείτε να με επισκεφτείτε στα προσωπικά social μου. Υπάρχει το στοιχηματικό κανάλι στο telegram, ο προσωπικός λογαριασμός στο Instagram, το Facebook profile, αλλά και η Facebook page. Φυσικά, αν θέλετε υπάρχουν και τα σχόλια μου στο Twitter. Μέσα σε όλα τα παραπάνω, εννοείται πως έχουμε και το premium κανάλι, εκεί όπου τα ταμεία και τα κέρδη πολλαπλασιάζονται.

Μελλοντικά, ίσως κάνω είσοδο και σε άλλα social. Θα το μάθετε μέσα από τη στήλη!

Προγνωστικά Κληματσούδας

Το Σάββατο γενικώς το στοιχηματικό κουπόνι είναι γεμάτο. Εκεί που φαίνεται ο άνθρωπος ο ψαγμένος δεν είναι ιδιαίτερα στο ταμείο, αλλά στην αγορά που θα επιλέξει. Δεν θέλω να το παίξω… ιστορία, αλλά σε αυτή τη στήλη διαβάζετε κάτι διαφορετικό. Και αν μη τι άλλο, μία πρόταση που έχει ψαχτεί ιδιαίτερα. Και τέλος, πάντα ποντάρω με τη μεγαλύτερη ασφάλεια για τα χρήματά μας.

Διότι ότι παίζετε εσείς, να θυμάστε πως παίζω και εγώ. Μαζί χάνουμε, μαζί κερδίζουμε.

Για σήμερα Σάββατο θα στραφώ στις αναμετρήσεις Μάντσεστερ Σίτι – Κρίσταλ Πάλας και Σέλτικ – Χαρτς. Τα δύο φαβορί των αναμετρήσεων, Σίτι και Σέλτικ, κέρδισαν μέσα στην εβδομάδα για το Champions League. Θετικές οι εμφανίσεις τους, καλούνται όμως να συνεχίσουν με νίκες. Προσωπικά, εκτιμώ πως σήμερα το απόγευμα θα κερδίσουν.

Δεν μπορώ όμως να παίξω 1.19. Αυτά δεν θα τα δείτε σε αυτή τη στήλη. Στρέφομαι στα γκολ και παίρνω το ασιατικό over 2 των γηπεδούχων και στις δύο περιπτώσεις. Στα δύο γκολ γηπεδούχων παίρνουμε το ποντάρισμα πίσω, στα τρία η πληρωμή. Είπαμε, με ασφάλεια για το ταμείο.

Δες επιπλέον pregame & live προτάσεις του Κληματσούδα με ένα κλικ

Φυσικά, για έξτρα προγνωστικά, υπάρχουν και το δωρεάν κανάλι στο telegram. Όποιος ή όποια θέλει, μπορεί να γίνει μέλος με ένα κλικ εδώ και εντελώς δωρεάν. Σας περιμένω όλους και όλες.

Δυάδα απόδοσης 2.25
17:00
Μάντσεστερ Σίτι - Κρίσταλ Πάλας
Μάντσεστερ Σίτι over 2 AH
1.50
17:00
Σέλτικ - Χαρτς
Σέλτικ over 2 AH
1.50
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις