«Καίγονται» και σκοράρουν

ψαγμένα προγνωστικά

Ο #Fidel ανοίγει την αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος με την αναμέτρηση Κηφισιά - ΠΑΣ Γιάννινα.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Επιτέλους επανέρχεται το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη, η Stoiximan Super League. Από τη στιγμή που υπάρχει αυτό το πολιτιστικό γεγονός, δεν θα μπορούσαν τα ψαγμένα προγνωστικά μου να ασχοληθούν με κάτι διαφορετικό στην στήλη του Σαββάτου.

Η Κηφισιά υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα. Πρόωρο ντέρμπι, πρόωρος «τελικός» αν θέλετε, στον μαραθώνιο που πραγματοποιούν οι δύο σύλλογοι για να κρατηθούν στην κατηγορία. Οι γηπεδούχοι θα εμφανιστούν με διαφορετικό προπονητή στην άκρη του πάγκου, μιας και ο Γιάννης Αναστασίου αποτελεί ήδη παρελθόν.

Καμία εκ των δύο ομάδων δεν με έχει πείσει αμυντικά. Δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη σε καμία περίπτωση. Δέχονται εύκολα τέρματα, γι’ αυτό άλλωστε δεινοπαθούν φέτος. Εκτιμώ, πως σε ένα παιχνίδι σαν το σημερινό, όπου το κίνητρο είναι μεγάλο, το goal/goal του 1.83 θα επαληθευτεί. Ποιότητα υπάρχει, για τα δεδομένα τους, οπότε εικάζω πως η αναμέτρηση μπορεί να ξεκινήσει από το 1-1 κι έπειτα… όπου κάτσει η μπίλια.

Από εκεί και πέρα, αν θέλετε και ένα εξτραδάκι, το συνδυάζετε και με το over 0,5 ημίχρονο.

Δώρα* και καθημερινές προσφορές* καθημερινά στην Stoiximan

Υ.Γ.: Με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα ψαγμένα προγνωστικά & live προτάσεις. Σας περιμένω όλους εκεί, για να έχετε ακόμη μεγαλύτερο κέρδος.

Μονό
17:30
Κηφισιά - ΠΑΣ Γιάννινα
Goal/goal
1.85
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις