Αποκάλυψη που σοκάρει από τον Γιώργο Λιάγκα!

Έγκυος η 29χρονη καλλονή του Γιώργου Λιάγκα (ΦΩΤΟ)

Σημαντική ανακοίνωση!

Για ένα πολύ σημαντικό περιστατικό από το παρελθόν μίλησε ο Γιώργος Λιάγκας, ζωντανά στην εκπομπή “Πρωινό” στον ΑΝΤ1.

Με αφορμή τη Δέσποινα Βανδή και το γεγονός πως συγκινήθηκε στο χθεσινό λάιβ για τη “Νύχτα με… ρυθμό”, ο γνωστός παρουσιαστής είπε: «Είναι πιο δύσκολη η δουλειά που κάνει η Βανδή και η κάθε Βανδή που ένα τραγούδι μπορεί να της έχει πει κάτι, ή αυτή που κάνουμε εμείς που επί 30 χρόνια καθόμαστε εδώ και κάνουμε τους χαριτωμένους ενώ μπορεί να έχουμε χίλια προβλήματα; Για όλους όσοι κάνουμε αυτή τη δουλειά για 30 χρόνια επί 3 ώρες τη μέρα. Γιατί να στενοχωρηθώ για τη Βανδή και όχι για τον εαυτό μου; Είναι υποχρέωσή μου να το κάνω».

Επίσης, δεν έκρυψε και το γεγονός πως έχει λείψει από εκπομπή μόνο όταν είχε περιτονίτιδα, με τους γιατρούς να του δίνουν 30% πιθανότητες να ζήσει. Μάλιστα, ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε πως εκείνη την περίοδο η Φαίη Σκορδά ήταν λεχώνα και δεν μπορούσε να πάει στη δουλειά.

Αποκάλυψη που σοκάρει από τον Γιώργο Λιάγκα!ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Αποκάλυψη που σοκάρει από τον Γιώργο Λιάγκα!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις