Με 2.05 στην αυλαία των ομίλων

Προγνωστικά

O #Kouros έχει ευρωπαϊκές προγνωστικά που ξεπερνούν τον διπλασιασμό στα παιχνίδια του Ολυμπιακού και της Μπράιτον.

Η φάση των ομίλων των ευρωπαϊκών διοργανώσεων ολοκληρώνεται σήμερα και εμείς έχουμε ξεχωρίσει κάποιες επιλογές με αξία. Πάμε να δούμε τα σημερινά μας προγνωστικά.

Προγνωστικά Ολυμπιακός – Μπάτσκα Τόπολα

Στο άδειο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται τους Σέρβους με στόχο την εξασφάλιση της τρίτης θέσης του ομίλου. Γνωστά τα αμυντικά προβλήματα του Ολυμπιακού, μόνο για την νίκη θα παίξουν οι Σέρβοι, κυνηγώντας τις πιθανότητες τους. Καμία από τις δύο ομάδες δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να κρατήσει το μηδέν στον όμιλο, στο 2.05 το εκατέρωθεν σκοράρισμα.

Μπράιτον – Μαρσέιγ

Για τον όμιλο της ΑΕΚ, οι Άγγλοι υποδέχονται τους Μασσαλούς με έπαθλο την πρωτιά. Ανεβασμένοι οι Γάλλοι το τελευταίο διάστημα, μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα. Πάντα ικανοί επιθετικά η Μπράιτον, δεδομένα θα βρει φάσεις. Ανοιχτά όλα τα παιχνίδια των ομάδων στον όμιλο, στο 2-2 το μεταξύ τους. Το εκατέρωθεν σκοράρισμα σε συνδυασμό με το over 2,5 πληρώνει 1.84.

Με 2.05 στην αυλαία των ομίλωνΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Με 2.05 στην αυλαία των ομίλων

Μονό
19:45
Ολυμπιακός - Μπάτσκα Τόπολα
Goal/goal
2.05
BET: 15 units
Μονό
22:00
Μπράιτον - Μαρσέιγ
Goal/goal & over 2,5
1.84
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις