Με τον λαβωμένο Δικέφαλο στο 5.00

Προγνωστικά: Με τον λαβωμένο Δικέφαλο στο 5.00 #Roume

Με τον αγώνα της ΑΕΚ απέναντι στον Άγιαξ για τη τελευταία αγωνιστική του Europa League, ασχολείται στα σημερινά του προγνωστικά ο #Roume.

Τις καλημέρες μου σε όλους τους Κουβανέζους. Πολλά τα προσωπικά ζητήματα όμως επιστρέφουμε με στήλη μετά από αρκετό καιρό. Πολύ δυνατά ματς στα τελευταία ματς ομίλων στην ιστορία των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, όμως έχω ξεχωρίσει συγκεκριμένα αυτό της ΑΕΚ στο Άμστερνταμ για τα σημερινά μου προγνωστικά. Όλες οι επιλογές από τη πλατφόρμα της Novibet.

Προγνωστικά: Μαθημένη στα δύσκολα η Ένωση

Για ένα ματς ζωής και θανάτου πηγαίνει στην Ολλανδία, λοιπόν, η ΑΕΚ, αλλά και με ένα σκασμό προβλήματα. Σημαντικότερο αυτό του Ορμπελίν Πινέδα, αφού έπειτα από μαρκάρισμα που δέχθηκε στη προπόνηση έμεινε εκτός αποστολής. Η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία των «κιτρινόμαυρων» ήταν παίκτης – κλειδί, όμως η ΑΕΚ πιστεύω πως μπορεί να επιζήσει και χωρίς αυτόν. Δεν θα έχει επίσης των τιμωρημένο αλλά πολύ κακό φέτος Γκατσίνοβιτς, τον αρχηγό της Αραούχο, τον Στάνκοβιτς, αλλά και τον Πόνσε. Έχει γεμάτο ρόστερ, η ενδεκάδα της θα έχει πολύ ποιότητα και φαίνεται αυτό στις διαθέσεις του Τζον Φαν Σχιπ.

Ο Ολλανδός τεχνικός του Άγιαξ μάλλον θα κατεβάσει την ομάδα του με τριάδα στα στόπερ, παρά το ότι θέλει μόνο νίκη, θέλοντας προφανώς να διαφυλαχθεί από την επιθετικότητα της ΑΕΚ. Θα είναι χωρίς τους Μπέργκχαους και Μπέργκχβαιν, σημαντικότατες απουσίες μεσοεπιθετικά, απέναντι σε μια ομάδα που έχει δεχθεί μόλις δύο γκολ από open-play φάσεις στον όμιλο.

Εκτίμηση: Πιστεύω πραγματικά στην ΑΕΚ, η οποία έχει μάθει να ζει με τα προβλήματα φέτος. Τελευταία φορά που πήγε λαβωμένη και κόντρα σε όλα τα προγνωστικά εκτός έδρας, ήταν στο Μπράιτον, όταν με Σιμάνσκι στα στόπερ και με δύο κατά της πέναλτι, γύρισε στη Φιλαδέλφεια με το διπλό. Do or die το ματς, δεν θα κάτσει πίσω, και πιστεύω ότι θα μείνει στο ματς και στα 90 λεπτά. Θα την στηρίξω, ποντάροντας στο διπλό με ένα γκολ διαφορά όμως, αφού θα πρέπει να καλυφθεί και στα μετόπισθεν, ξέροντας ότι και το «Χ» της αρκεί. Στον πενταπλασιασμό η επιλογή αυτή.

Η Ένωση το έχει ρίξει και στην αυτοχειρία στον όμιλο. Χάνει με το τσουβάλι τις ευκαιρίες, όμως έχει δώσει και ΕΞΙ φορές την ευκαιρία στον αντίπαλο να σκοράρει με πέναλτι. Κάποια στιγμή θα πρέπει να έχει και λίγο τύχη η ΑΕΚ και στοιχηματικά αξίζει η… αντιστροφή. Στο 7.50 βρίσκω να σκοράρει η ΑΕΚ με πέναλτι και θα το τιμήσω.

Με τον λαβωμένο Δικέφαλο στο 5.00ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Με τον λαβωμένο Δικέφαλο στο 5.00

Ειδικό
22:00
Άγιαξ - ΑΕΚ
ΑΕΚ με ένα γκολ διαφορά
5.00
BET: 8 units
Fun bet
22:00
Άγιαξ - ΑΕΚ
ΑΕΚ να σκοράρει με πέναλτι
7.50
BET: 2 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις