Πληρώνουν έως 19.00 οι «δικέφαλοι»

Προγνωστικά

Στις αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ στρέφει το ενδιαφέρον στα προγνωστικά του #Blackbird με ειδικά και ρίσκα έως 19.00.

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Δεν πήγε πολύ καλά η χθεσινή επιλογή της στήλης. Ωστόσο σήμερα θα ποντάρουμε ξανά στα ευρωπαϊκά «σαλόνια».  Ας δούμε λοιπόν τα προγνωστικά μας.

Προγνωστικά: Με ειδικά και χωρίς κίνητρα

Ξεκινάμε τα προγνωστικά από την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Ελσίνκι. Νίκησε στη Φρανκφούρτη η ομάδα του Λουτσέσκου και εξασφάλισε από τώρα την συμμετοχής της στους «16» της διοργάνωσης. Ο «δικέφαλος του βορρά» βρίσκεται σε φόρμα, στο πρωτάθλημα είναι στο -2 από την κορυφή και θέλει να παραμείνει αήττητος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Μάλιστα θα είναι και η τελευταία αναμέτρηση μπροστά στο κοινό του, αφού μετά τα όσα τραγικά συνέβησαν το τελευταίο διάστημα, ισχύει μια αστεία τιμωρία, για όλες τις ομάδες, από την ακόμα πιο αστεία κυβέρνηση.

Σε αγωνιστική απραξία βρίσκονται οι Φινλανδοί, αφού εδώ και δύο μήνες το πρωτάθλημα τους έχει τελειώσει και οι μόνες υποχρεώσεις τους είναι στην Ευρώπη. Σήμερα και αυτές θα λάβουν τέλος και τυπικά αφού δεν κατάφεραν να μπουν σφήνα σε ΠΑΟΚ και Άιντραχτ. Για την τιμή των όπλων θα παλέψουν, ώστε να απλά να μην βγουν τελευταίοι στη βαθμολογία.

Χωρίς αγωνιστικό κίνητρο η αναμέτρηση στο γήπεδο της Τούμπας, παρά μόνο για το γόητρο. Δεν θεωρώ πως αξίζει να μπλέξουμε με σημείο, καθώς η μπίλια μπορεί να κάτσει παντού σε τέτοιες αναμετρήσεις. Επιλέγω να ρισκάρω με το να προηγηθούν οι φιλοξενούμενοι σε απόδοση 3.45 στη Novibet. Θα πάρω και ως fun bet το 2-2 ακριβές σκορ σε απόδοση 19.00.

Μπορεί την πρόκριση εως 2.40

Πάμε στο Europa League και στη μάχη του έτερου «δικεφάλου» στο Άμστερνταμ. Ο Άγιαξ βρίσκεται σε ανοδική φάση με τον Φαν Σχιπ στον πάγκο. Μετράει τέσσερις σερί νίκες στο πρωτάθλημα, με τελευταία αυτή με 2-1 απέναντι στην Σπάρτα Ρότερνταμ. Ηττήθηκε από την Μαρσέιγ με 4-3 στην πέμπτη αγωνιστική των ομίλων και απόψε χρειάζεται μόνο νίκη, ώστε να συνεχίσει και το 2024 στην Ευρώπη.

Η Ένωση παρά το γεγονός πως πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις στα ματς του ομίλου της, μέτρησε μόνο ήττες, δις με την Μαρσέιγ και μια με την Μπράιτον. Βρίσκεται δύο βαθμούς πάνω από τον «Αίαντα» και θέλει δύο αποτελέσματα σήμερα, για να καταφέρει να προστατέψει αυτό το προβάδισμα.

Ματς do or die και για τις δύο ομάδες, που θέλουν το εισιτήριο του Conference. Οι γηπεδούχοι είναι ανεβασμένοι, ωστόσο αμυντικά πρέπει να βελτιώσουν κάποια πράγματα. Θεωρώ πως η ΑΕΚ θα προκριθεί απόψε. Μου αρέσει το Χ2 συνδυαστικά με το over 1,5 σε απόδοση 2.27.  Θα κρατήσω και το 1-1 ως anytime score στο ελκυστικό 2.40.

Τρίτη και τελευταία επιλογή είναι θα είναι στα xGoals των φιλοξενούμενων. Το line είναι στο 1.00. Η μόνη αναμέτρηση που δεν ξεπέρασε το 1.00 είναι κόντρα στην Μαρσέιγ στην Μασσαλία, όπου αν δεν ερχόταν η αποβολή, ίσως και να το ξεπερνούσε και εκεί. Με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γηπεδούχοι στο ανασταλτικό κομμάτι, πιστεύω πως θα επιβεβαιωθεί η επιλογή. Over 1.00 σε απόδοση 1.90 επιλέγουμε και κλείνουμε εδώ.

Πληρώνουν έως 19.00 οι «δικέφαλοι»ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Πληρώνουν έως 19.00 οι «δικέφαλοι»

Ειδικό
19:45
ΠΑΟΚ - Ελσίνκι
Anytime score: 0-1
3.45
BET: 7 units
Σκορ
19:45
ΠΑΟΚ - Ελσίνκι
Ακριβές σκορ: 2-2
19.00
BET: 3 units
Combo
22:00
Άγιαξ - ΑΕΚ
Χ2 & over 1,5
2.27
BET: 10 units
Σκορ
22:00
Άγιαξ - ΑΕΚ
Anytime score: 1-1
2.40
BET: 10 units
Ειδικό
22:00
Άγιαξ - ΑΕΚ
ΑΕΚ οver 1.00 xGoal
1.90
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις