Παίξτε για τον κύριο Κώστα

ψαγμένα προγνωστικά

Βραδιά για γκολ περιμένει ο #Fidel, που βλέπει ένα έξτρα κίνητρο για τους παίκτες της ΑΕΚ απόψε.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Μας άφησε για άλλα μέρη ο κύριος Κώστας Νεστωρίδης, ο οποίος αποτελούσε μέχρι πρότεινος ένα ζωντανό θρύλο της ΑΕΚ. Να είναι καλά εκεί όπου βρίσκεται πλέον. Για τα ψαγμένα προγνωστικά μου βέβαια, αυτή η είδηση δίνει… έξτρα κίνητρο στους παίκτες της ΑΕΚ.

Εκτιμώ, πως ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, θα μιλήσει ή μίλησε ήδη στους παίκτες πριν τον απόλυτο τελικό απέναντι στον Άγιαξ. Η Ένωση με ισοπαλία βολεύεται, συνεχίζει στο Conference League και ονειρεύεται. Ο Άγιαξ θα αγωνιστεί δίχως του Μπερχβάιν και Μπεργκχάους, μεγάλες απώλειες. Όμως, ποιότητα υπάρχει εκατέρωθεν για το over 2,5.

Προχωράω και με την αναμέτρηση Λιλ – Κλακσβίκ. Η ευχάριστη έκπληξη της χρονιάς η ομάδα από τα Νησιά Φερόε, όμως τα ψωμιά της είναι λίγα στη Γαλλία. Χαοτική η διαφορά μεταξύ Γάλλων και… ψαράδων, ακόμη και τα τρίτα να παίξουν για τους γηπεδούχους. Λογικά θα φανεί η διαφορά ποιότητας, κρατάω και σε αυτή την περίπτωση το over 2,5.

Φυσικά, τα δύο overάκια σε δυάδα.

Παίξτε για τον κύριο ΚώσταΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Παίξτε για τον κύριο Κώστα

Υ.Γ.: Με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα ψαγμένα προγνωστικά & live προτάσεις. Σας περιμένω όλους εκεί, για να έχετε ακόμη μεγαλύτερο κέρδος.

Δυάδα απόδοσης 2.56
22:00
Άγιαξ - ΑΕΚ
Over 2,5
1.60
22:00
Λιλ - ΚΙ Κλακσβίκ
Over 2,5
1.60
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις